Pridani motoru do TECHNIC 8289

Založil hanka7817, 27.07.2011, 19:07:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

hanka7817

DOBRY DEN MAM DOTAZ.KOUPILA SEM SYNOVI LEGO 8289 A CHCI SE ZEPTAT JESTLI MI NEKDO PORADI POPRIPADE POSLE NAVOD JAK PRIDAT MOTOROVOU JEDNOTKU DO TOHO SETU.VIDELA SEM TO NA YUOTUBE JAK SE TO OVLADA PRES MOTOREK ALE NEVIM JAK TO UDELAT.VSEM DEKUJI MOC ZA RADU.

Kiko97

To by chcelo to video, pretože originálny návod od LEGO Group na to nie je.
;)

OtaH

Našel jsem video s motorizací tohoto setu, ale pokud nemáte žádné další díly, motory,... tak budete muset dokupovat (asi přes BL) ale bylo by jednodušší koupit nějaký set obsahující Power function.

Měch

Proč zrovna přes Bricklink, stačí projet Aukro, nebo Sbazar.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Woyta

Prvnim krokem by melo byt vyrvani Caps locku z klavesnice a hod daleky.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

supermachina

mind storm

Citace od: petovlk kdy 28.07.2011, 15:51:39
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

<OT>Smajlíky by mali tiež zakázať.</OT> Motor na zatáčanie namiesto výstupu HOG, a na pohon dorobiť diff. a cez ten. Asi najľahšie riešenie. :)

germik

Citace od: mind storm kdy 28.07.2011, 16:04:36
Citace od: petovlk kdy 28.07.2011, 15:51:39
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

<OT>Smajlíky by mali tiež zakázať.</OT> Motor na zatáčanie namiesto výstupu HOG, a na pohon dorobiť diff. a cez ten. Asi najľahšie riešenie. :)

A vzhledem k tomu, že to vysvětluješ mamině, která se nejspíš v technicu dvakrát nevyzná, tak by se hodil spíš fotonávod ;-)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

dwo

25 dkg motorové sady, 1 litr vlastní invence, trošku toho Googla a myslim že se dílo podaří i bez fotonávodu. Ono totiž to lego je o kreativitě, představivosti, nápadech, pokusech a stavebních omylech, kterejma se člověk učí.

neodpustím si repliku z RD
LISTER: Na týhle blbý lodi je všechno na elektriku. Světlo, dveře, topení. Nikdy mi nedošlo, jak jsme závislí. A taky, jak málo toho vim, prostě zastrčim šňůru a zmačknu čudlík. Ani nevim, jak vyrobit kyslík. Vim, že to má něco s rostlinama a končí to na ,,-éza" nebo je to ,,-óza"? Fakt nevim. Proč jsem nikdy nedával na biologii pozor? Proč jsem hledal jenom stránku čtyřicet a přikresloval plnovousy a knírky spermiím?

EDIT: slovo čudlík přeškrtává systém sám