Kamenné obchody v BA

Založil lukas.21, 22.06.2011, 21:44:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

lukas.21

Zdravím
chcel by som vás poprosiť, ak viete o nejakom obchode, hračkárstve kde by mohli predávať LEGO a poznáte aspoň približnú polohu či by ste ju tu mohli napísať. Chystám sa do Bratislavy a budem sa obzerať po nejakých starších setoch, no Bratislavu nepoznám skoro vôbec a preto by sa aspoň adresa či ulica hodila. 

Anatyt

Vlastenecke nam. (Petrzalka), Grosslingova (centrum mesta), Saratovska (zastavka MHD Damborskeho - Dubravka). Cisla Ti teraz z brucha nepoviem.

lukas.21

Vďaka za odpoveď
No, bohužiaľ, som si teraz spomenul že tam pôjdem 5.7. a to je sviatok, takže budú obchody pozatvárané. No ale možno si nájdem čas(aj peniaze) a pôjdem tam aj inokedy a pobehám po tých obchodoch.

phoenicis

Citace od: lukas.21 kdy 22.06.2011, 22:08:51
Vďaka za odpoveď
No, bohužiaľ, som si teraz spomenul že tam pôjdem 5.7. a to je sviatok, takže budú obchody pozatvárané. No ale možno si nájdem čas(aj peniaze) a pôjdem tam aj inokedy a pobehám po tých obchodoch.

:D Ďalší, čo sa chystá využiť lacné cestovné spoluprácou ŽSR + LIDL? Nie zlý nápad využiť ho práve takto ;)

lukas.21

Tak, tak ono to je výhodné akurát škoda, že to dali na sviatok. Budem dúfať, že aspoň niečo bude otvorené a keď nie tak sa aspoň povozím vlakom. ::)

Anatyt

Tak oni vedia, preco to dali na sviatok. ;) Ze vtedy najviac ludi moze cestovat.

phoenicis

To je síce pravda, ale tie sviatkové obmedzené vlakové spoje pri tejto akcii budú neskutočne preplnené...  :-\