Creator 30024 Truck

Založil jirka, 15.06.2011, 22:27:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jirka

Tak po delší době jsem se odhodlal k další (mojí druhé :)) recenzi. No, spíše takovou minirecenzičku >:D.
K tomuto setíku jsem se dostal když jsem v Ostravě Avion shopping parku narazil minulý víkend na akci pořádanou legem. Byl to ohraničený prostor s asi tak dvaceti stoly s legem, všude tam procházeli zaměstnanci v lego tričkách, a elá akce byla vedena v duchu vize budoucího světa, takže se dalo stavět opravdu cokoliv, a když jste postavili něco pěkného, tak jste dostali diplom a k tomu tento pytlíček. No samozřejmě jsem taky postavil nějaký ten létající talíř a šel si pro dárek. >:D

CREATOR 30024
rok vydání: 2011
počet dílů: 56
cena: Dárek

Ze sáčku jsem vysypal díly a malý návod. Stavba se začíná od podvozku a pomalu se postupuje přes přední kapotu až ke střeše kabiny. Celé vozidlo se nakonec osadí koly jak už tomu tak u lega bývá.
Po stavbě mi na stole zůstaly ležet tři náhradní kostky, tak jsem byl rád že lego je ještě nevymýtilo úplně. Celkově stavba zabrala tak +-1,5 minuty.

Uplatnění v minifigovém světě mě napadá jedině jako nějaká hračka milionářského synka.. >:D
I přes to se mi setík líbí a mám z něj radost, a na tom mají také určitě zásluhu i díly s nichž je postaven, jelikož jsou pro mne vcelku dobře využitelné...

Nakonec jsem ještě zjistil (pro některé možná nic nového, ale pro mne ano :)), že lego už asi začalo vyrábět i v Mexiku. Akorát teď nevím jestli se tomu smát nebo brečet... :-\

Anatyt

V Mexiku vyrábajú už dlho. A v Brazílii tuším už od 70tych rokov.

jirka

:o :o tak to jsem vůbec netušil