(Vlastní) Přepadení u louky

Založil mizdas, 15.05.2011, 12:30:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mizdas

Zdravím, můj první castle MOC je konečně zde.
Výběrčí daní chodí se svými kumpány kolem vesnic a vybírá daně, blíží se k poslední vesnici cestou přes louku. Jenže zbojníci to tak nenechají a dokonalím útokem přepadnou vojáky s výběrčím. Zatažením za lijánu zakopli lučištníci, o vojáky co nesou truhlu se postará další zbojník, a výběrčí který si myslel, že si ho nikdo nevšimne utíká, ale ze travin vyskočí zamaskovaný zbojník (nevím jestli ho na fotce poznáte).No a truhla připadne zbojníkům  >:D.
Omlouvám se za některé fotky nejsem dobrý fotograf  ;).

Anatyt

No dielo nie je na začiatok zlé, ale tie fotografie sú otrasné! Načo si to orezával ??? Nafoť to ešte raz a poriadne - stálo by to za to.

Rhox

Začátek je to opravdu slušný, zamaskovanej zbojník je super:)
Fotky jsou nic moc, zkus si třeba stáhnout freewarovej program GIMP http://www.gimp.cz/ a trošku se v tom nauč ořezávat a a upravovat fotky...

mizdas

#3
Ano fotky jsou na nic, takhle ořízlé jsem to bohužel nezamýšlel. Vyfotit to znovu už asi nebude takový, protože figurky už sem z toho sundal na společnou fotku. Jinak bych fotky prezentoval lépe ořízlé, tento víkend jsem u mámy a tady nemám nic na úpravy, u táty mám gimp 2.6, tušim. Až budu příště něco prezentovat udělám to u táty nebo si to tam pošlu a pak upravím. Jinak děkuji za konteře a obdivuju, že jste z fotek něco poznali :-/.
Anatyt : Bez ořezávání byly fotky lepší (jestli si nenarážel na kvalitu), ale nedovolilo mi to prezentovat je, mněli veliké rozlišení, a jak řikám nemám tu žádný program tak jsem to prostě oříznul na rychlo  ;).
Příště bude lepší slibuji.