Thrawn

Založil tomash, 17.04.2011, 19:02:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomash

Zdravím vás SW fans a ptám se, či si někdo z vás z dostupných dílů nestvořil Velkodmirála Thrawna?
Já bych totiž rád, protože je to jedna z mých oblíbených postav a žel Bohu Lego ji těžko někdy vydá. Předem díky za nápady

S.t.a.l.k.e.r.

Ked sa bavime o Thrawnovi tak myslis, ze by si sa pokusil o bustu, podobnu Darthovi Maulovi??

Icewalker

Citace od: tomash kdy 17.04.2011, 19:02:20
Zdravím vás SW fans a ptám se, či si někdo z vás z dostupných dílů nestvořil Velkodmirála Thrawna?
Já bych totiž rád, protože je to jedna z mých oblíbených postav a žel Bohu Lego ji těžko někdy vydá. Předem díky za nápady

Například zde
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Fifo

STARHAWK

Citace od: Icewalker kdy 20.04.2011, 14:59:33
Citace od: tomash kdy 17.04.2011, 19:02:20

Například zde

Toto ma zaujalo tak som pozrel ci to je naozaj najlepsia kombinacia torza a hlavy a bol som prekvapeny ze JE.

Modry ksichtik vpodstate nie je, ledaze by sme mu dali Durosansky ksicht (Cad Bane). A s telom je to taktiez.

Dufam ze Thrawna vydaju. Bolo by to super a malo by to hned dalsie 2 pozitvne prinosy
1)  Velko Admiralska biela uniforma, inak chyba mi aj seda aku mali napr technici alebo ISB
2) pribudla by dalsia rasa - Chiss, ked uz sa tie rasy pekne zacinaju rozmahat

stomcova

Velkoadmirála Thrawna a jeho Chisskou pobočnici, osobního strážce a pilota/mechanika v jedné osobě mám ve sbírce custom figů.
Víc modrých "ksichtů" nebylo možno sehnat.
Námět je ze stejného zdroje jako ten výše.
Batman, forever...