(Vlastní) Mtron - Army fraction

Založil SkiFi, 06.03.2011, 20:25:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

SkiFi

Zdravim po dlhej dobe som sa konecne dostal k presortovaniu lega a vsetko co som mal som zbural v najblizsej dobe zacnem s vystavbou vojenskeho Mtron kriznika tuna len zatial na ukazku bojove jednotky "mtron army" jedna sa o specialne komando pravdaze klasicky mtroni ostavaju bez zmien jedina zmena prevedenie do cierneho sa tyka vsetkych vojenskych jednotiek mtronov mam cca 170 a z toho mozno 20% prerobim na vojakov zvysok bude personal kademozne roztulany :)

Na fotke je hlavny velitel a zopar elitnych vojakov. Je tam ja custom figurka moja ten cerveny s brnenim zo spiriusa - to su specialne jednotky - tazkoodenci :D nepatira uplne pod Mtron je to moja 3tia frakcia taka nezavisla zoldnierska strana :) kto plati ten ma a Mtron ako obchodne imperium ma prostriedkov dost.

Nechcem nejak narusat komplexnost Mtrona mne sa v cerveno bielej paci ale potreboval som odlisit jednotky na vojenske a civilne.



Petronel

Zajímavé... snad se z toho vyklube nějaká pořádná vesmírná kocábka, která zas trošku popíchne Blacktrony  ;D

Jo a ještě... ta druhá fotka je parádní, líbí se mi víc  ;D

Mtron

U mě nic nenarušuješ, myslím že jsem se minule špatně vyjádřil  :P Nevypadají špatně celkem jim to sluší, řekl bych, že měním názor no  >:D... ale jak říká Petronel kde je nějaká kocábka či základna slovenských Mtronů ? Jinak se přijeď podívat na výstavu.

a když je tak propaguješ proč máš na svých stránkách unitrony ? hrůza  ;D ;D ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

SkiFi

rad by som prisiel pozriet vystavu ta tvoja zakladna musi byt mega :) nooo vesmirna lod sa planuje teda mam uz vsetky diely  len neviem co a ako zacat este si to musim premysliet :) tuto fotku som robil predvcerom tak na strankach nemam uz dlho nic nove lebo si robim uplne nove :)).

Noo bude vojensky kriznik a pravdepodobne k nemu bude aj mobilna pristavacia rampa na pasoch uvidime ci to unesu :D uz mam konecne dostatok mozno prebytok Mtron panelov s logom takze to bude vsetko pekne poznacene :) aj sa mi podarilo zohnat nejake to predne sklo z megacoremagnetizera :)))) cize bude priestor aj na poriadny cockpit.