Hry na www.lego.com

Založil Darth, 03.03.2011, 21:54:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Darth

Možná je to všeobecně známé, ale mě to překvapilo.

Před nějakou dobou jsem krátil dlouhou dobu na stránkách lego.com tím, že jsem si spustil téma Pharaoh Quest a našel jsem tam docela zábavnou hopsačku, ne nepodobnou plošinovkám ze staré školy (např. Menace - prostě sbírání předmětů a střílení po nepřátelích - tady za Lego dobrodruha a bojuje se proti Anubisům a na konci první úrovně ve stylu Lost Vikings boj proti Lego sakrabovi formou kokosáků na jeho kebuli). Docela mě to bavilo, tak jsem se rozhodnul si znovu zahrát - ale kde je chyba?

Na českém lego comu mizivá nabídka her (i stránek produktů), Anglie taky nic moc, i když o dost bohatší, německy neumím.

Nakonec jsem tu hru našel na americkém lego.comu (stačí přepnout region) - nabídka titulů několikanásobně bohatší, český Lego.com vyplivl jen nějakých 5 témat a ještě nezajímavých, ten americký jich vyplivne plnou stránku a nabídka miniher je taky pořádně bohatá.

Takže pokud někdo budete chtít ukrátit čas minihrou, tak přepněte region na USA. Osobně doporučuji hru z Pharaoh Quest, zkoušel jsem ještě Spongeboba (obří Plankton ničící město). Až bude čas, zkusím prubnout Star Wars minihry.

linhi

Nechceš hodit přímej odkaz?   ;)

Darth

Fifo

Tie star wars mini hry su tiež super.