Mafiáni dělají do LEGA ?

Založil macholeg, 01.02.2011, 14:30:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

macholeg

Vypadá to že sicilští kmotři perou peníze skrz lego   ;D

http://www.bricklink.com/store.asp?sID=144528&itemID=21518821

žádnej troškař, bere to asi na ucelený kamiony  ;)

Anatyt

Len Technic mu nejak nevonia. ;)

Thrawn

Nejspíš to bude nějaký ofiko prodejce. Hergot, až na ten minimum order velmi lákavá nabídka. Co tam udělat nějaký společný nákup?
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Matošo

Citace od: Thrawn kdy 02.02.2011, 00:08:27
Co tam udělat nějaký společný nákup?

O tomto obchodu vím už delší dobu, ale ještě jsem nenashromáždil tolik , abych si tam nakoupil sám...

Sháním především 3 (nebo 9) zájemců o set 10193. Pokud se dohodnete, tak nákup klidně zorganizuju - samozřejmě pokud se najdou zájemci i o jiné sety v předpokládaných násobcích, tak jenom dobře !

Případní zájemci přes SZ (soukromá zpráva).

vdave

Což o to já bych si tam vybral vícero věci ale moc nerozumím tomu poštovnému
ad 1) co mám rozumět pod pojmem registered -x non-registered a proč registered má dopravu dražší než non-reg.
ad 2)  navíc dopravné má nejvíce uvedeno v rozmezí 15- 20kg, v případě nutnosti odebírání setů v násobcích tak třeba jen při odběru 6 x 10193 budeme minimálně na 12 kilech

votrelec

ale pozor vacsinu hodnotenia ma z nakupov, nie predajov.

Matošo

Citace od: vdave kdy 02.02.2011, 14:20:07
co mám rozumět pod pojmem registered -x non-registered a proč registered má dopravu dražší než non-reg.

Pojištěná x NE-pojištěná - stačí přeložit a hned je jasné, proč je která dražší.

S hmotnstí nebude problém, stačí odeslat více balíků...

Citace od: votrelec kdy 02.02.2011, 14:34:41
ale pozor vacsinu hodnotenia ma z nakupov, nie predajov.

Což se při nutnosti nákupu v takových počtech a za takový minimální odběr není ani čemu divit...

Cavelon

Registered neznamená poistená, ale doporučená.

Matošo

Citace od: Cavelon kdy 02.02.2011, 20:41:29
Registered neznamená poistená, ale doporučená.

Což třeba pro Českou poštu znamená prakticky totéž.

Teda především to, že obyčejná, je nejenom nepojištěná, ale i nevystopovatelná...

vdave

tak tenhle význam mě vůbec nenapadl, holt 8 ročníků ruštiny přináši své ovoce  ;D

v tom případě se to takřka nevyplatí protože to poštovný výhodnost vesměs  zabije  :'( 

phoenicis

Ak by niekto chystal spoločný nákup, vezmem i ja 1 kamión ;)

killco

No ja by som zobral 10210, ešte nájsť 3 záujemcov zo Slovenska.

MeNadruhou

já bych měl zájem emeralda (ale musejí se vzít 3, takže když by byl někdo další...), a o odtahovku (crane truka) 8258 (ten je bohužel taky po dvou), pokud by jsme to dali dohromady ten min buj 20 000 nebo kolik tam je.
Reaálně by se to dalo dát do kupy ten nákup
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou