Hromadný nákup Technicu z PLAYEXPERT.nl - velký bagr 8043 za 3500,- Kč

Založil Jamesek, 16.01.2011, 15:55:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jamesek

Zdravím vespolek,
většina z vás má asi již bagr 8043 doma od ježíška. Ke mně se ale ježula s tímto setem doma nestavil. Někdy před vánocemi jsem jej sháněl pro šéfa a dal se koupit za cca 3500 Kč. Teď je všude na netu vyprodaný a skladem od cca 4000Kč, což odpovídá kamenným prodejnám velkých řetězců. Tak jsem mrknul na BL.

Pro jednoho ten set objednávat z ciziny nemá cenu - to se dostanu na těch 4000 Kč co je v obchodech, ale od cca 5 lidí se jej vyplatí objednat (poštovné se rozpočítá). A já se tedy ptám - měl by někdo zájem objednat z holandska velký bagr v přepočtu za cca 3500 Kč včetně dopravy do Prahy? Případně jiné sety z obchodu PLAYEXPERT.nl (převážně Technic, ale i jiné)?
Ceny odpovídají nejnižší cenové hladině v ČR, některé sety jsou pak nejlevnější z celého BL. Osobně bych bral i 8069 - Backhoe Loader, 8258 Crane truck a možná 8053 Mobile crane.

Podmínky nákupu bych upřesnil, ale nic neobvyklého nečekejte - u celých setů bych nebral nic za zpracování. Pokud máte zájem, piště do Středy 19.1.2011 20:00 - pokud nás bude dost (rozhodnu já), nákup se poté uskuteční. Děkuji.

votrelec

OtaH

Citace od: votrelec kdy 16.01.2011, 22:48:33
nasiel som v cechach 8043 aj za menej ako 3500 napr tu
http://www.kebula.cz/prckov/eshop/8-1-LEGO/53-2-TECHNIC/5/539-Lego-8043-bagr-s-motorem

Tam ho sice mají vystavený, ale obávám se, že už je vyprodaný, protože pod cenou chybí řádek "do košíku: 1 ks koupit" a když půjdeš o kategorii výš "technic" tak tam tento bagr nenajdeš.

Jamesek

To je právě ono - všude, kde byl levný, je vyprodaný ... :/