(Vlastní) Ulice

Založil tHomas, 17.12.2005, 19:29:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tHomas

Toto sem dnes postavil je to taková menší ulice. Je to zatim bez interieru ale na tom se prcuje. Co vy na to?

tHomas

Jiný pohled

Colonel32

na 16ti leteho stavitele je to podle me velmi dobre...

Micho

Fakt dobré. Také zmiešanie architektúr, ako so to dnes aj často reálne deje.

Ten modrý dýcha takou odvážnou architektúrou a tá modrá mu svedčí, plus má to dokonca aj únikové vonkajšie schodištie ... Stred taká klasika zo stredu minulého storočia a v tom rohovom bielom už nový majiteľ trochu tvrdo uplatňuje novodobé prvky. Viď ten spodný obchod.  ;)

Raistlin M

Mně se to líbí. Rozhodně pokud mrknu na brickshelf, najdu tam hromadu mnohem jednodušších a méně odvážných výtvorů v tomto žánru.  (O způsobu nafocení ani nemluvím ;D ;D ;D)
Každý domek má svůj vlastní styl.

V reakci na jednu z reakcí: Myslím že je to solidní i v porovnání se staršími staviteli. ;)

Colonel32

na 16ti leteho je to velmi dobre...

na dospeleho by to bylo celkem dobre

tHomas

Diky moc ani sem netusil ze se vam to bude libit :)

edward193

Skutocne pekne... mozno keby si casom dorobil chodnik, cestu, lampy a pridal nejakych minifigov, bolo by to este realistickejsie

JOHN

Dansson

Jo je to fakt dobré a je tam celá řada zajímavých nápadů, jak zmiňoval i Micho. Mi se nejvíce líbí ten šedý s půlkruhovými okny a obchůdky dole(aspoň tak to typuju). Ale zůstává mi skryt záměr těch dvou šedých barelů na střeše červeného domu....vzduchotechnika?, výtahová šachta? asi něco takového ne?

muzzo

Je to hezké, jen bych tam dal nějakou šikmou střechu (na ten prostřední barák určitě)

tHomas

Citace od: Dansson kdy 21.12.2005, 10:51:22
Ale zůstává mi skryt záměr těch dvou šedých barelů na střeše červeného domu....vzduchotechnika?, výtahová šachta? asi něco takového ne?
jj mela to bejt vzduchotechnika ale moc se mi to nezdarilo

Colonel32

nahodou, ta vzduchotechnika se povedla..

tHomas

Citace od: Dansson kdy 21.12.2005, 10:51:22
obchůdky dole(aspoň tak to typuju)
jj typuješ správně mely to bejt výlohy obchodu