2258 - Ninja Ambush

Založil Hardegon, 13.01.2011, 15:26:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Dojmy před koupí:
Druhým setem, který mě v nové NINJOGO sérii zaujal je 2258. Za prvé kvůli zajímavým dílkům, za druhé kvůli rudému ninjovi, který ve mě vyvolává nostalgii k rudému ninjovi z dětských let, a kterého stále né a né se odhodlat koupit. A tak jsem neodolal a alespoň částečně si to vynahradil právě tímto setem.

Základní údaje:
"V rámci své přípravy na to, aby se stal Spinjitzu mistrem ohně, pověřuje Sensei Wu Kaie úkolem uhlídat Zlatou kosu v bambusovém lese. Úderem tlačítka zaútočíš na Bonezaie dříve, než se mu podaří kosu ukrást!"

Cena: 149,-Kč (mořelega.cz)
Počet dílů: 61 (inventář)
Počet figů: 2
Rok vydání: 2011

Stavba:
Postavit jednoduchý vystřelovací systém nedělá žádné problémy. Iluze ninji, který vyskočí zpoza bambusového keře je velmi vydařená. Smysl zlaté kosy zapíchnuté do země mi je záhadou, ale zlaté dílky nejsou k zahození.

Hodnocení:
Na setu mi vadí asi jediná věc. Zvláštní, bederní rouškou obdařený, kostlivec. Vidím to jako velkou chybu celé série, které tito zvláštní jedinci ubírají na kvalitě. O kolik lepší by byl klasický souboj ninja/samuraj případně jiný lidský nepřítel. Setík však obsahuje spoustu užitečných dílků v zajímavých barvách, kost je vynikající zpestřeni a opět zdařilí ninja.

Hodnocení:
75%

Gibur

Výborná recenze,ale dovolil bych si nesouhlasit, s tím, že kostlivci jsou chyba.
Sice  ty "spoďáry"nevypadají něják pěkně,avšak nový kostlivci jsou skvělé doplnění nemrtvých armád. :)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."