Pozice

Založil supermachina, 11.01.2011, 18:48:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

supermachina

Ahojte,
hľadal som odpoveď na moju otázku ale nenašiel som ju a možno aj niekoho iného by zaujímala odpoveď na otázku ktora ma trápi už mesiace a konečne som odhodil svoju hanblivost, osmelil sa a pýtam sa: vie niekto aké sú tu pozície, kedy sa menia a čo prináša pozícia pre užívateľa? Ja som "bažant" a čo to "hovorí" o mne? Ak toto nie je otázka ktora sa sem hodí tak sa ospravedlňujem ale naozaj ma zaujíma odpoved. Ďakujem

Miketuk

Pokud se nemýlím, tak hodnost roste s počtem příspěvků. Uživatelovi to nic nepřináší.

Colonel32

Pokud se něco nezměnilo, tak se nepočítají příspěvky v soukromé inzerci a v sekci OffTopic (jako by to po čistce hrálo roli). A s počtem příspěvků se také odemykají bonusové fíčury, jako např. možnost psát do sekce OffTopic.

supermachina

to som si aj myslel ale aké sú pozície a koľko príspevkov treba napísať na tu ktoru pozíciu ? A sú to príspevky aj nová téma alebo nová téma je ako dve odpovede? Kua to sú problémy, čo? ;-)

Anatyt

A nemáš to jedno?

Micho

Citace od: petovlk kdy 11.01.2011, 18:48:15
Ahojte,
hľadal som odpoveď na moju otázku ale nenašiel som ju a možno aj niekoho iného by zaujímala odpoveď na otázku ktora ma trápi už mesiace a konečne som odhodil svoju hanblivost, osmelil sa a pýtam sa: vie niekto aké sú tu pozície, kedy sa menia a čo prináša pozícia pre užívateľa? Ja som "bažant" a čo to "hovorí" o mne? Ak toto nie je otázka ktora sa sem hodí tak sa ospravedlňujem ale naozaj ma zaujíma odpoved. Ďakujem

V skrátke je to tu: Furťák
a doplnkové info tu: Hodnosti

Rewolt

Nejhorší je když je tu někdo kdo není moc ukecanej , už 4 roky.
It's a trap!

S.t.a.l.k.e.r.

Bažantovi napr. nedovolí vypísať anketu, stretol som sa s tým keď sa organizoval 1. BKP, okrem týchto obmedzení nevidím v označení veľký význam. Taký Fero je na fóre dlhšie ako ja, má zbierku Technic s ktorou sa len tak hocikto nemôže porovnávať a stále je bažant. Za svoj prvý príspevok si vyslúžil status Varován takže bažantom aj dlho ostane... respect!  >:D

Matošo

Citace od: Stalker kdy 11.01.2011, 20:56:27
Za svoj prvý príspevok si vyslúžil status Varován...

Se pak divte, že sem píše pořád dokola asi 20 lidí z 1300 členů ...

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Matošo kdy 11.01.2011, 21:00:24
Se pak divte, že sem píše pořád dokola asi 20 lidí z 1300 členů ...

To nemá s Ferom nič spoločné... možno si spomínaš kto ďalší vtedy dostal napomenutie...

Matošo

Nevzpomínám, jenom sleduju, že tu píše hrozně málo lidí a když tak mluvim s různejma lidma přes BL, tak se dozvídám, že existujou desítky uživatelů, kteří z různých důvodů (které by se daly snadno odstranit, ale není chuť) radši nic nepíší a nezveřejňují - a já se jim ani nedivim...

Já kdybych nebyl taková držka, tak už taky nic nepíšu, ale mě to nedá a po hodině přemlouvání nakonec stejně něco napíšu...

// a abych nebyl OT, tak kromě omezení přispívat do Off Topic je to v podstatě k ničemu. Respektive ke statistickému sledování počtu komentářů jednotlivých uživatelů (které se stejně s každým promazáním mění...)

winring

Citace od: Matošo kdy 11.01.2011, 23:55:10
Já kdybych nebyl taková držka, tak už taky nic nepíšu, ale mě to nedá a po hodině přemlouvání nakonec stejně něco napíšu...

Jo taky se občas utrhnu.  ;D

Jinak Pozice je spíše pro pocit. Nic velkého nepřidává a kvalitu odpovědí či názoru taky nepodporuje.