Zone a jeho sbírka

Založil zone, 08.01.2011, 21:05:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

zone

Ahoj všichni, jsem tady nováčkem, no vlastně dva nováčci, já a syn. Pořád mě nutil něco najít ohledně Lega, až jsem našel kostky. Tak jsme vše prohlídli, pročetli. Absolvovali jsme i výstavu v Roztokách - syn moc spokojený a já jsem začal přemýšlet, kde skončilo moje Lego z dětství. A najednou se to stalo, objevil jsem u rodičů moje staré hračky včetně Lega. Bylo to pěkné překvapení, našel jsem rozložené kostky a začal kompletovat sety, které jsem vlastnil. Byly to převážně malý sety City, Space, M:Tron, ale taky třeba Futuron Monorail ještě s krabicí. Takže sem postupně chceme se synem vkládat naší sbírku, syn sbírá současné sety, ty se tady moc ve sbírkách neobjevují. Tak uvidíme, jak budou přibývat nové sety.

winring

Jsem zvědav, v jakém stavu bude monorail :) To je pěkný kousek ze sbírky z dětství!

SpCasPi000

Tak dúfam nadšenie vydrží, už aby tu tie fotky boli. Bola by to obrovská strata pre celý vesmír keby tie sety ostali niekde zabudnuté (hlavne ten monoraill, po ňom už desaťročia túžim)  ;)

Vlada

Zone, vítej na fóru. Je hezké, když syn si v takto ranném věku pěstuje vztah k Legu, je ještě hezčí, když je v tom rodiči podporován a nejhezčí na tom celém je to, že tatínek se díky synovi vrátí do dětských let, vytáhne na půdě časem polozaprášené Lego a začne tvořit, kdy inspirací mu mohou být dnes už nostalgické vzpomínky. Přeji hodně zdaru Vám oběma a samozřejmě se budeme těšit na prezentaci Vaší sbírky...  ;)

zone

Tak Monorail není na tom špatně, důležité dílky jsou, hlavní souprava taky a ještě mám rozšiřovací sadu dráhy. Dal bych fotky nálezového stavu, ale mám je ve velkým formátu a nevím jak zkomprimovat. A děkuji za uvítání na foru.

xjankox

No hlavne monorail ( a ešte Futuronský, je drahší ) a tá doplnková dráha sú ozaj poklady, a ešte ostatný Space.....blahoželám a vitaj. Na fotky som už zvedavý :).
Ďakujem