Rada ohledně alternativních modelů

Založil Johny650, 01.01.2011, 18:04:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Chtěl bych se zeptat zdali jsou nekdě ke stažení alternativní plánky k lego setům.
Viděl jsem že přímo na legu jsou k technik ale jestli jsou třeba i k creatoru apod.

Nebo i ke starším kouskům např. 5571

Děkuji

Vasyk

Johny650

Colonel32

Takže ty ses tam ani nepodíval?  ::)

Johny650

podíval, když jsem dal hledat podle čísla setu tak originál.

Jsem němčinář. zkusím to projít celý

EDIT: ať se dívam jak se dívam tak tam jsou jen originál návody který jsou u setů
možná jsme se pochopili jinak, hledám alternativní návody (né originál) které se udělali až po vydání setů nebo někdo vytvořil z vlatsní fantazie.

Děkuji :)
Třeba nejsou proto se ptám

germik

No, on asi málokdo tvoří návody svých alternativních modelů   ;)
To máš lepší brouzdat prostě po BS apod...
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Johny650

Citace od: germik kdy 01.01.2011, 23:13:32
No, on asi málokdo tvoří návody svých alternativních modelů   ;)
To máš lepší brouzdat prostě po BS apod...

Tak já jsem tehdá třeba slyšel, že by opravdu měl být alternativní návod na set 5571. Třeba to byl FAKE.

Anatyt

Čo riešite? Samozrejme, že je alternatívny návod k 5571.

Johny650

Citace od: Anatyt kdy 01.01.2011, 23:19:13
Čo riešite? Samozrejme, že je alternatívny návod k 5571.

je to napsáno výše. nemyslím originál alternativu která je na originálním návodě, který je přiložen k novému setu.

Anatyt

Tak ale pod "aletrnatívnym modelom" rozumieme oficiálny model od LEGA k danému setu. Ostatné je už v podstate MOC.

Póža

U některých setů, když se podíváte na krabici zezadu, najdete tam alternativní možnosti co ze setu postavit. A na tohle podle mě ten návod hledá, pokud se nepletu.

Anatyt

K tým oficiálne návody nie sú. Jedine náhodne ak niekto spravil a to jedine gúgliť. Konkrétne 5571 ale žiadny iný oficiálny alternatívny model, okrem už spomínaného nemá. A ten návod má. ;)

Johny650

Citace od: Poza kdy 02.01.2011, 11:52:30
U některých setů, když se podíváte na krabici zezadu, najdete tam alternativní možnosti co ze setu postavit. A na tohle podle mě ten návod hledá, pokud se nepletu.

ne ten nehledám  ;)

Matošo

Johny650

necháme to radši být :)

(mám originál návod i krabici)

Prosím LOCK