(Vlastní) Sparťanská armáda sa vracia z vojny

Založil killco, 26.11.2010, 20:08:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

killco

Tak je to moja prvá dioráma a tomu aj zodpovedá kvalita a použitý materiál. Tak sem sa s kritikou. Ak by sa to predsa len niekomu páčilo, poprosil by som za dielo zahlasovať v súťaži na facebooku.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=452888
- galéria nie je zas verejná pretože som zmenil názov  >:D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=172687916083932&set=a.141659762520081.21040.132664050086319

Ešte dodám že sa na tom podielala v nemalej miere aj moja manželka a tiež môj syn.

Pre linhiho a hardegona sa vracia grécka armáda  ;D

Colonel32

Pravidlo:

Nikdy nelinkuji BS galerii, která ještě není schválená. Vypadám pak jako blbec.

killco

Na fecebooku je celá galéria, v mojich fotkách.

Hardegon

Pokud něco stavím, měl bych o tom asi něco vědět. To, že většina sběratelů 2 serie minifigurek prohazuje slova Řím a Řecko, je už normální. Ale když to přihlásíš i do soutěže...  ::)

Připojuji obrázky, aby byl rozdíl jasný...

Cavelon

Dielko je celkom podarené, držím Ti palce. ;)
Pozrel som si výtvory v súťaži a musím konštatovať, že som bol prekvapený počtami hlasov udelených jednotlivým výtvorom. Z môjho pohľadu čím nižšia kvalita diela tým viac hlasov, takže by som povedal, že celá súťaž nie je o kvalite výtvorov, ale skôr o počte kamarátov na facebooku... No možno sa mýlim a všetko sa ešte zmení.

killco

No hlasuje sa aj na azete, a tam maju niektore diela cez 2000 hlasov, takže šanca na uspech je 0.

To Hardegon: Pokial viem názov minifigurky je !!!!!ROMAN!!!!! . Moje znalosti z histórie sú na dost dobrej úrovni a toto celé je len fikcia, OK kámo.

Inak Rimania tu boli viac storočí a tým sa menilo aj brnenie a výzdoba:

germik

Je to pěkné, v porovnání s většinou ostatních "výtvorů" je to krása ;-)
Viděl jsem že tam má nějaká dílka i Starhawk (YX-Wing a Kostel).
Jen mi tam nějak nejde hlasovat nebo co... :-\
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

linhi

Citace od: killco kdy 26.11.2010, 22:45:27
No hlasuje sa aj na azete, a tam maju niektore diela cez 2000 hlasov, takže šanca na uspech je 0.

To Hardegon: Pokial viem názov minifigurky je !!!!!ROMAN!!!!! . Moje znalosti z histórie sú na dost dobrej úrovni a toto celé je len fikcia, OK kámo.

Je to hloupost,rozhodně to není říman,je to řecký hoplít -   http://cs.wikipedia.org/wiki/Hopl%C3%ADt

killco

Hardegon

Citace od: killco kdy 26.11.2010, 22:45:27
Inak Rimania tu boli viac storočí a tým sa menilo aj brnenie a výzdoba:

Pokud máš tedy "dobré" znalosti historie, nechápu že nerozeznáš podle základních znaků hoplita od legionáře.

Pokud mi ukážeš nějaký obrázek Římana, který nosí přilbu řeckého tipu a kulatý štít, uznám svůj omyl. Bohužel za celou dobu antického Říma takový legionář neexistoval...

linhi

Colonel32

Citace od: killco kdy 26.11.2010, 22:58:13
Napíš do LEGA nech zmenia názov ;D

To že lego něco dělá špatně není argument...

Gibur

Tak,můj názor:
+vodopád,ale chtělo by ještě dodělat tu skálu za ním
vodní mlýn
-vodní příkop před hradbamy
celkově je to moc rovné,dodělat krajinu třeba horským landspace s olivovníky
vyměnit červenou za nějákou jinou barvu,třeba za šedou

Jinak to budí už relativně dobrý dojem. ;)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

killco

Citace od: Dog-Čum kdy 27.11.2010, 08:52:03
Tak,můj názor:
+vodopád,ale chtělo by ještě dodělat tu skálu za ním
vodní mlýn
-vodní příkop před hradbamy
celkově je to moc rovné,dodělat krajinu třeba horským landspace s olivovníky
vyměnit červenou za nějákou jinou barvu,třeba za šedou

Jinak to budí už relativně dobrý dojem. ;)

Tak som rád že sa niekto vyjadril aj k veci. Odpoveď - málo času (chcel som stihnút koniec súťaže a postaval som to za 3 večeri), a nedostatok dielov týchto farieb (do budúcna však určite nechcem stavať červené hradby a rovný terén).

otaznik

Citace od: killco kdy 26.11.2010, 22:58:13
Napíš do LEGA nech zmenia názov ;D
LEGO to má správně - odkaz.
Spíše ty uznej svůj omyl!

Věšák

Citace od: germik kdy 26.11.2010, 22:47:58
Je to pěkné, v porovnání s většinou ostatních "výtvorů" je to krása ;-)
Viděl jsem že tam má nějaká dílka i Starhawk (YX-Wing a Kostel).
Jen mi tam nějak nejde hlasovat nebo co... :-\
Vem si,že spoustu těch výtvorů(aspoň podle popisku) dělaly malé děti...ale i tak je to docela slušný výtvor....
Taky mi nešlo hlasovat, tipnul bych si, že hlasovat můžou jen slováci :-\ :'(

killco

Však OK, uznávam svoju chybu. Ide snád o život??? Dal som to sem na posúdenie diela nie názvu.

Hlasovat ide až ked sa staneš fanúšikom tej stránky LUGSK.

Hardegon

Citace od: killco kdy 27.11.2010, 17:32:55
Však OK, uznávam svoju chybu. Ide snád o život??? Dal som to sem na posúdenie diela nie názvu.

Dokud to byla římská armáda, bylo to hrozné. Pokud to jsou ale Řekové, je to něco jiného. Taky nemůžu dávat do hradů klonové vojáky místo rytířů se slovy "voják jako voják".

Citace od: killco kdy 26.11.2010, 20:08:42
Pre linhiho a hardegona sa vracia grécka armáda  ;D

linhy se píše s malým písmenem na začátku. Hardegon s velkým. A ano, jsem šťoural.  :-X

Cavelon

Citace od: Hardegon kdy 27.11.2010, 18:11:47
linhy se píše s malým písmenem na začátku. Hadrdegon s velkým. A ano, jsem šťoural.  :-X

Snáď linhi a Hardegon. A nie linhy a Hadrdegon! ;D

Hardegon

Citace od: Cavelon kdy 27.11.2010, 18:37:56
Citace od: Hardegon kdy 27.11.2010, 18:11:47
linhy se píše s malým písmenem na začátku. Hadrdegon s velkým. A ano, jsem šťoural.  :-X
Snáď linhi a Hardegon. A nie linhy a Hadrdegon! ;D

Nech mě domluvit. linhy se píše s malým písmenem na začátku. Hadrdegon s velkým... a Hardegon taky s velkým "H".  >:D

linhi

Gibur

Můžete debatovat o výtvoru a ne o téhle prkotině?
Samozřejmě že to byla blbost nazývat je Římany,avšak v pozdních fázích s postupem barbarizace římské armády mohly s výměnou torsa a helmy za http://www.peeron.com/inv/parts/x43
s odstupem tak vypadat mohly. ;)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

STARHAWK

Celkom to ujde, stale lepsie ako niektore vytvory co maju najviac hlasov. No je to bohuzial sutaz o klikani frendov. Mozno nebuduce spravia neaku kde bude mat slovo nejaka odbornejsia porota.
Aspon sme svoje diela odprezentovali.

Hardegon

Citace od: linhi kdy 27.11.2010, 18:55:36
Ale linhi - měké i na konci :-)

:-[ Tak tohle už neukecam. Stydim se a mlčim.  :-X