Čo mi lezie na nervy

Založil Cavelon, 20.11.2010, 18:45:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Cavelon

Kúpte si set za 150 € a potom sa tešte! :(
Nepochopím, že vôbec mohol niekto vymyslieť to, aby sa návody voľne povaľovali medzi igelitovými sáčkami s LEGOm. Ach, kde sú tie časy, keď sa (aspoň drahé) sety balili tak ako sa na výrobok špičkovej kvality patrí... :-\

Honzik

Mě se stalo, že se mi při koupi town planu nalepila v krabici polovina samolepek, překvapivě na jiná místa než měla přijít...tohle je prostě nedořešený a u setu za 150E to prostě nasere...

fero

Ja NEPOCHOPIM ako si môže niekto kupiť za 150 eur takyto LEGO HUMUS.Za tieto peniaze si kupim na BL krásny LEGO set z 80 rokov.NECHAPEM ľudi čo kupuju tieto LEGO Katastrofy a tym naďalej podporuju firmu LEGO ktora ma svoj zenit už dávno za sebou.Súčastna LEGO produkcia ma asi taku otrasnu úroveň ako Česka a Slovenska fotbalova liga.Chvala Bohu že si pamätam 80 roky keď malo LEGO excelentnu úroveň a na športoviskách pôsobili osobnosti typu Grafová,Senna,Lemieux...

Hardegon

Citace od: fero kdy 21.11.2010, 12:59:50
Ja NEPOCHOPIM ako si môže niekto kupiť za 150 eur takyto LEGO HUMUS.Za tieto peniaze si kupim na BL krásny LEGO set z 80 rokov.NECHAPEM ľudi čo kupuju tieto LEGO Katastrofy a tym naďalej podporuju firmu LEGO ktora ma svoj zenit už dávno za sebou.Súčastna LEGO produkcia ma asi taku otrasnu úroveň ako Česka a Slovenska fotbalova liga.Chvala Bohu že si pamätam 80 roky keď malo LEGO excelentnu úroveň a na športoviskách pôsobili osobnosti typu Grafová,Senna,Lemieux...

:o Takové pohoršení. Nějak mi unikl ten úpadek LEGa. To je asi jen tvůj osobní názor vid?  ::)

Cavelon

Citace od: fero kdy 21.11.2010, 12:59:50
Ja NEPOCHOPIM ako si môže niekto kupiť za 150 eur takyto LEGO HUMUS.

No vidíš, sú tu aj takíto HUMUSÁCI ako ja. Neostáva Ti nič iné, len ich trpieť (pán IDEÁLNY)... ::)
A ja zase NEPOCHOPÍM, že Ti stálo za to, sem vôbec niečo napísať. :P

Frco

urcite to nastve. Ale tak da sa to vyrovnat este, nie? Medzi dve knihy, na to nieco tazke a za den by to malo byt v poriadku. Aj ked rozbalit to s tym, ze idem si to postavit a otacat stranky v hentakom stave....nasralo by aj mna.

Cavelon

Citace od: Frco kdy 21.11.2010, 18:40:21
urcite to nastve. Ale tak da sa to vyrovnat este, nie? Medzi dve knihy, na to nieco tazke a za den by to malo byt v poriadku. Aj ked rozbalit to s tym, ze idem si to postavit a otacat stranky v hentakom stave....nasralo by aj mna.

Hej, jasne. ;) Naložil som na to knihy a už je to v celkom slušnom stave, ale aj tak som premýšľal, že im pošlem do firmy ten obrázok a požiadam o nový návod, nech vidia ako to niekedy dopadne...
Škoda pokazenej nálady, lebo tá stavba vyzerá veľmi dobre (aj keď je to "humus" ;D).

Johny650

Tento set také vlastním a nepřipadá mi jako hnus :)
Co se týká balení návodu tak už u dvou setů jsem to měl ve folii ktera měla karton na zpevnění (10193 a 10199)

bartas

Doporučuji všem se obrátit se všemi takovými neduhami na Lego a žádat napravení stavu.
Předpokládám, že u samolepek nalepených na krabici to bude stejné jako u prasklých kostek. Myslím si, že i u pomačkaných či natržených návodů poskytnou náhradu.

Nejde ani tak o náhradu, jako o fakt, že si pak vyhodnotí, jaké závady museli napravovat a polepší se např. změnou balení samolepek či návodů nebo konstrukcí kostek.

http://us.service.lego.com/en-US/replacementparts/default.aspx

Je jasné, že dneska každá firma, aby udržela odbyt a zisky, tak musí zlevňovat výrobu, ale ne každý dokáže zpětnou vazbou zjistit co ještě jde a co už je moc. Jsem přesvědčen, že TLC patří k těm, co to umí.

Frco

Tak kvoli navodu by som sa na Lego neobracal. Samolepky este hej, ale pokrceny navod...poslu ti ho, a postarka prehne na dve casti a hodi do schranky  ;D

dwo

Ono úplně stačí kam se posunula konstrukce krabic a jak blbě se v nich něco skladuje. A to je zrovna věc, kdy si myslím, že zpětná vazba by měla být předehnána zdravým rozumem už v TLC než to opustí fabriku. Nadruhou stranu no co, bojujou s trhem jako každej v dnešní době.

Jindroush

Citace
Please let the customer know that we are very unhappy about this and that he should contact consumer service immediately so they can get him a new instruction. In the future we have decided to pack the Building Instruction and stickers in extra in an envelope for sets from 1000 pieces and above to avoid those problems.

Takže consumer service tyto návody pošle nové a zdravé. V budoucnu bude vše od 1000 a výše dílů baleno lépěji (což už tu bylo někde zmiňováno).
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Cavelon

Super. :)
Customer kontaktoval customer service, dám vedieť ako to dopadlo.

Anatyt

Aha, čiže sety do 1000 dielov môžu mať návody a samolepky aj naďalej pokrčené. Ozaj super.
Asi ich skontaktujem aj ja a to aj vo veci KVALITY samolepiek!

Cavelon

Asi naozaj treba žiadať zaslanie náhradných nálepiek alebo návodov vždy, keď sú poškodené. Snáď si potom zrátajú, že prevencia vo forme lepšieho balenia je menej nákladná, než intenzívne využívanie služieb customer service a náprava pocitov sklamaného zákazníka.

xjankox

Možno budúcnosť bude taká, že návody budú iba na internete a bude. A stickers raz a navždy zrušia :D .
Ďakujem

Cavelon

Citace od: Cavelon kdy 23.11.2010, 13:45:58
Customer kontaktoval customer service, dám vedieť ako to dopadlo.

Včera som si v schránke našiel veľkú obálku aj s novými (nepokrčenými) návodmi. :)

S.t.a.l.k.e.r.

Gratulujem. V podobnych pripadoch, ked bez problemov dodaju chybajuce diely, atd. ma vzdy udivi tvrdenie TLC, ze sety na Slovensko dodat nevedia...