LEGO Star Wars 10179 UCS Millennium Falcon - hromadná objednávka 200 USD/KUS

Založil ssloun, 07.10.2010, 18:54:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

ssloun

Zdravím všechny lego nadšence,

jsem tu nový, tak bych vám o sobě něco pověděl. V mládí jsem byl do lega blázen, s bráchou jsme pořád stavěli, prohlíželi katalogy a snažili se napodobit nejrůznější sety, které jsme neměli... asi jako většina z nás. Pak jsem z toho "vyrostl", ale teď jsem se k tomu znovu dostal a už nějakou dobu sháním na internetu sběratelskou edici Falcona, kterou jsem jako malý kluk obdivoval v katalozích. 

Dnes jsem po celodenním pobytu před obrazovkou objevil dodavatele, který mi nabídl tuto stavebnici za cenu 2OO USD za kus, což je cena opravdu úžasná. Problém je v tom, že je třeba objednat minimálně 30 kusů. A tak mě přirozeně napadlo zeptat se zde.
Kdo by do toho šel ?
Má tu někdo s podobnými věcmi zkušenosti?

Díky za info s pozdravem Pepa

PS - kdyby měl někdo zájem, přiložím mail co mi poslali

vasek

Nechci tvůj kontakt shazovat ale něco podobného jsem již zažil a byl to podvod, takže doporučuji maximální obezřetnost.

Ondra

Obávám se, že v tom bude chyták.Ale i kdyby to byla pravda, tak není možné sehnat 30 kusů na jednom foru v jednom státě.Mimoto, částka za všechny sety je šílená a posílat ji kdesi do států je o hubu pro všechny zůčastněné

A jinak, ti co strašně chtěli tento set už ho mají za plnou taxu a ti co ho jenom chtěli nebo i nechtěli, tak ho mají díky jedné chybě na stránkách s@h.

Věšák

ssloun: Mě by zajímalo, jestli nepleteš dohromady dva Falcony - protože 10179 je poměrně nová záležitost a v českých katalozích určitě nebyl....

Ondra: mě bohužel takhle chyba unikla a za plnou cenu je to trochu mimo mé možnosti :)

Ale do takovýchto akcí by se pouštěl jen s nejvyšší obezřetností - velké peníze přináší velké riziko...ssloune doporučil bych sem aspoň umístit nějaký odkaz na prodejce nebo tak něco... :-\

Póža

Přilož ten mail, podíváme se na to. Ale řekl bych, že je to velmi podezřelý. A že 30 lidí co by do toho taky šli neseženeš,

phoenicis

Ja som veľmi podobne naďabil na chlapíka, ktorý ponúkal 10030 UCS ISD za rovnakú cenu. Odporúčam vyhýbať sa stránkam Alibaba.com a DIYtrade.com , pretože na týchto stránkach je najviac podvodníkov, čo sa týka LEGO setov. Raz som odtiaľ od jedného predajcu takmer objednal 5ks práve 10030, ale napokon som si to ešte rozmyslel a najprv čekol adresu, na ktorej mala sídliť jeho firma. Na tejto adrese som potom (via GOOGLE  ;) ) našiel jedinú (inú) spoločnosť, ktorá na tejto adrese sídlila a po kontaktovaní jej riaditeľa (alebo skôr asistenta riaditeľa) som sa dozvedel, že nemajú záznamy o zamestnancovi s menom, pod ktorým vystupoval predávajúci. Spoločnosť následne kontaktovala predajcu, ktorý stiahol svoju ponuku a pár dní na to ponuka zmizla.

Dávaj teda bacha na takéto ponuky a radšej si to prever.  8)

P.S.: raz mi jeden podvodník z Indie dokonca zatelefonoval, aby sa uistil, že LEGO od neho kúpim - v dnešnej dobe sú ľudia neskutočne presvedčiví...   >:(