(vlastní) Karosa B 931

Založil pryb, 19.09.2010, 16:39:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

kryst.off

Já používám tohodle autobusáka. Říkám mu pan Císař (podle ďábla, který nás každý den pekelným tempem vozil do školy). Ale typické autobusácké oblečení, tzn. bílá či světlemodrá košile a přes ni pletená šedá vesta, to se mezi figy hledá blbě  ;D
kryst.off

kryst.off

A i když je to tady už dlouho, nedá mi to a vyjádřím se k autobusu. Líbí se mi zadek, ten je parádní. Ale myslím, že by celý autobus měl být delší. Protože jde o autobus MHD, širší dveře by mu slušely. Když už jsem v archivu hledal řidiče, vytáhl jsem i názornou ukázku autobusu proporčně dělaného podle nových Irisbusů. Samozřejmě vím, že tyhle dveře jsou hnusný a na autobus se vůbec nehodí, ale hratelnost je dobrá a lepší nemám  :)
kryst.off

Justin

Najlepšie torso s tielkom by sa dalo vyrobiť z tohoto, odstránením časti potlače.

otaznik

Citace od: Justin kdy 12.11.2011, 23:02:26
Najlepšie torso s tielkom by sa dalo vyrobiť z tohoto, odstránením časti potlače.

Ale fuj!  >:(

A nehodila by se nějaká pirátská torsa?

Ivansliz

Citace od: Justin kdy 12.11.2011, 23:02:26

Tohle bych tu veřejně neriskoval.  ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Hardegon

Torzo s nátělníkem je ted v sérii Pharaoh's Quest  >:D

otaznik

Citace od: Hardegon kdy 14.11.2011, 17:10:17
To je fakt dobrý!  ;D

pryb

Citace od: Hardegon kdy 14.11.2011, 17:10:17

TO JE ON! To je přesně torzo, jaký jsem měl na mysli. ;D

Jinak nutno přiznat, že se MHD od té doby značně kultivovala - použil jsem nakonec myslim tohle:

Ověřit to nemůžu, je to v KŽ. I když po kryst.offově komentáři je to asi na výměnu rukou za bílé.

otaznik: oblíbené nátělníky byly přece jenom bílé. Pirátské jsem zvažoval, ale přijdou mi nevhodné. Ostatně:
Citace od: pryb kdy 22.09.2010, 22:47:12
Takhle drsný řidiči snad v Praze nejezdili ani za povodní před osmi lety ;D
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

kryst.off

Citace od: pryb kdy 14.11.2011, 20:17:22
I když po kryst.offově komentáři je to asi na výměnu rukou za bílé.

Pan Císař Stanislav by byl poctěn, že jezdí až v Praze  8)
kryst.off