(Vlastní) Bitva

Založil Xiander, 12.09.2010, 15:36:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Xiander

Chtěl jsem sem taky něco přidat tak jsem z nudy postavil Bitvu Clones vs. Aliens ;D . Radši bych aby tam byli droidi jenže pro ně nemám originální zbraně.Tak deme na to :D.
Mimozemšťani zaůtočili na Clony. Clonská řídící základna obsahuje 1 strážní věž se 4 raketama a 1 plasmovym dělem. Mám zatim jenom 8 klonu. 1 clon vybíhá ze dveří na pomoc. Ok to byli cloni
teďka Mimozemšťani. Kapitán se schovává za keřem a dalši dva se ´kryjí za spadlou palmu. Ok kdyžtak mi napište
co mám zlepšit.

Marty713

Doplň si věk do profilu a pak se rozhodni, jestli chceš opravdu slyšet něčí názor.

Xiander

Marty713

Tak jo, někdo to napsat musí:

1) Když už chceš ukázat lidem své LEGO, ukazuj ho čisté! Ta vrstva prachu se nedá přehlédnout.
2) Chápu, že máš málo kostiček, všichni jsme měli (já mám pořád ;D), ale vždy se ještě na svůj výtvor podívej s odstupem a rozmysli si, jestli má cenu ho prezentovat.
3) Není zrovna doporučenou stavební technikou vrážet plates (to sou ty placatý velký) mezi study (čudlíky).

Určitě si s tím skvěle vyhraješ, bohužel tato zkušenost je nepřenosná, a tak tvá prezentace trochu ztrácí smysl. Ale abych tě i pochválil, líbí se mi nápad na otevírání dveří.

Xiander

Ok dík zkusim postavit něco lepší zlepšit to atd.

Hardegon

Dovolím si na Mártyho navázat...

4) Je hezké, že nám chceš vyfotit každý malý detail a každého figa, ale to opravdu neni nutné.  :) Takové fotky dej spíš na BS.

Steve23

Závidím ti baseplates, ale uvidím co si koupím v dalším BL nákupku, jinak výtvor působí jako nějaký pechtle mechtle šité horkou jehlou, doporučil bych postavit bunkr Klonů než bitvu ;) .

Xiander

Ondra

Jediné co se mi na tom líbí, je jak si zakomponoval stavbu na ten koberec.To je tak asi vše co by se dalo pochválit.

Pajsa

Každý nějak začíná, chápu že asi nemáš figů moc, ale nemíchej dohromady Clony a Stormy.  >:D
Těším se na další výtvory!
Pokud máte lego star wars chcete se ho zbavit já si ho koupím!!

Xiander

oks dikyy vsem za vase rady  :)

Marty713

Citace od: Steve23 kdy 13.09.2010, 18:58:38Existuje zde tlačítko skontrolovat pravopis...

Tak ho používej! Co s váma mladejma poslední dobou na fóru je? Já jsem si nedovolil takhle poučovat ani když mi bylo 17 a už jsem tu něco udělal. Vám je 12 sakra! :o ???