(Vlastní) Vesnička u jezera

Založil Steve23, 11.09.2010, 17:00:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Steve23

Od mích minulích hrůz jsem o něco zvětšil počet kostek a tak si dovoluji představit nový výtvor který s poznatky o dobré stavební techniky a new foťákem bych řekl je docela snesitelný ;)
Vesnice u jezera
Je krásný letní den, dva dobrodruzi(hraničář v zeleném a bojovník v šupinovém brnění) vstupují do části vesničky, na tržišti je šašek který žongluje s hořícími pochodněmi, rybář lovící ryby se zlobí protože dnes toho moc nenachytal, kovář jde k "army-Shopu" prodat své výtvory a jeho manželka zrovna větrá v jejich domě.Vesnice žije svým životem

Omluvte velikost fotek ale moje rychlost připojení mi dvě fotky s 500x XXX velikostí nepošle :P

Steve23

další fotky...

Steve23

3740 je fotka všech Custom figů které jsem v MOCu použil ;)

Steve23

to je to tak hnusný že sem nikdo nepíše? :(

Colonel32

Citace od: Steve23 kdy 11.09.2010, 17:43:15

Jako je to dost zoufalé, no...  :-\

Steve23

noo... :( a co přesně?Možná kopec a další domy co?

Marty713

Při tomhle množství dílků, by asi bylo lepší postavit něco menšího. Úplně by stačilo zastavět ten "prefabrikovaný" ostrov. Tohle je vzhledem k tvým možnostem moc velká plocha.

A proč máš v prvním příspěvku skoro stejnou fotku 3x?

EDIT: Jo, jasně. :)

Steve23

protože ty dvě fotky byli experiment otce focení makro režimem na Xcentimetrů, smažu to ;)

BlackDemon

Něco k tomu sem ti naspal v SZ a ještě takovej dodatek.Dal bych pryč tu kamenou budovu, popř. přesunul někam, protože takhle nedokončená na mně špatně působí.Pak bych přidal 1-2 chatrče z brick logů....a odstranil bych ostrůvek(přijde mi zbytečnej).
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Steve23

zkusím a potom sem hodím foto, ale až zítra ;)

hobby

Citace od: Steve23 kdy 11.09.2010, 17:43:15
Proč by to mělo být hnusný? Nikoliv! Jen je zvykem prezentovat zde bohatší diorámata a kompozice. Proto nemůžeš očekávat velkou diskusi. Vzhledem k tvému věku je to normální. Proto dál stav a vymýšlej v rámci svých možností, já to oceňuji. Hlavně, že tě to baví, k tomu také Lego je! :)

Steve23

velkou diskuzi jsem neočekával, spíš jsem čekal debatu aspoň o 5ti příspěvcích :)

mizdas

Mně to teda moc neoslovilo, tohle je furt takovéto dílko se kterým si můžeš pohrát, ale prezentovat ho je asi zbytečné, možná tak na blogách. Já ale věřím že to časem nějak vychytás  8).

BlackDemon

Citace od: Mixmax kdy 11.09.2010, 23:00:13
Mě se to líbí :) ja přemýšlím o nové stavbě a taky ji jsem skusím dát : ale oba dva máme málo kostek to se pak nedá ničemu divit :D ja jích mam Max tak "500" >:D :'(  ;D  :-[
Né že bych byl přímo proti tomuhle MOCu, ale co se ti na tom líbí?Jinak co se týče počtu kostek není problém si je zvýšit nákupem na BL apod., např. můj donjon na Lvíku má v sobě kolem 500-600 bricků....

Steve23

kdy bych si mohl koupit na bricklinku, tak bych to asi udělal ne?Moji situaci znáš, jeden nejmenovaný rodič absolutně neakceptuje výmluvy o tom že chci prodat nějaký lego, no a když mu to tady ukazuji, říká že jste milionáři

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 12.09.2010, 09:27:57
kdy bych si mohl koupit na bricklinku, tak bych to asi udělal ne?Moji situaci znáš, jeden nejmenovaný rodič absolutně neakceptuje výmluvy o tom že chci prodat nějaký lego, no a když mu to tady ukazuji, říká že jste milionáři
Pokud nemáš tedy takovou možnost nakupování tak spíš stav menší věci, až se ta možnost naskytne vrhni se na vetší věci. ;)

Steve23

ok, al nejdřív "odzoufalím" vesnici ;)

Hardegon

Citace od: Steve23 kdy 12.09.2010, 09:27:57

1) Pak mě udivuje, jak často zde využíváš větu "Kup si to a to, bylo by to lepší." (ale dělají to tu překvapivě všichni ve tvé věkové skupině)

2) Tvůj pan otec má zřejmě hlavu plnou předsudků. LEGO je koníček jako každý jiný. Stejně tak potřebuje peníze. Ale oproti jiným zábavám, peníze do tohoto koníčku investuješ postupně podle možností. Nutno panu otci vysvětlit, že nemusí hned dát na stůl statisíce, ale i 100Kč udělá dost.

Steve23

Teď jsem se s ním dohodl na malou brigádku tak snad to bude v pohodě. 8)

Ravenhorn

No vidíš. Vždy existuje nějaká možnost  ;D
Castle, Pirates a Star Wars.

Steve23

až na to že nepřistoupil na víc než 2 stovky na měsíc >:D >:D

Steve23

Ostrov jsem vymazal, domek proměnil na pracovní verzi se kterou se rozhoduji jestli to bude kostel nebo kasárna ;D .
Jinak už jsem si objednal(konečně) z BL nějaké dílky takže možná bude toto jen podhradí :D

BlackDemon

Citace od: Mixmax kdy 12.09.2010, 18:33:28
mě ? celej nápad

Ano nápad je to dobrej, ale zrealizovat ho se IMHO moc nepovedlo ;).

Hardegon

Citace od: Mixmax kdy 12.09.2010, 18:33:28
mě ? celej nápad a to že mám kostek tak na tvuj donjon proto že nemam rodiče že si řekni tohle a tohle bych chtěl a oni my to koupí ale ja to mam tak že bud ze svého nebo k svátku a narozkám či vánocům jinak vubec... nebo den dětí :) xD
...
jo a Steve ( noogai) jediný co bych tak vytkl nebo co se mý nelibí a upravil bych to tak ten domek nebo co to je tak ten bych ze 3 stran zazdil a tu věžičku bych nedal na ostrov ale normálně tam dal pár pískových plates a na to udělal takovou vyšší věž :) jinak omlouvám se za chyby .

Né že bych neměl rád rébusy, ale sem tam vložit čárku do věty (případně tečku nebo velké písmeno) by mi to pomohlo přelouskat rychleji.  ::)

artus12

Komentuješ ostatní jako by jsi byl těžký profesionál a sám zveřejníš něco takového :) Je to zajímavé, možná bych zlepšil terén, nebo třeba způsob stavby, skus stavět, něco malého. Prostě nějaký pěkný propracovaný malý setkdyž nemáš kostky :)