Avion LEGO akcia 27 - 29.8. 2010

Založil STARHAWK, 26.08.2010, 09:35:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

STARHAWK

Chista sa niekto pozret na LEGO poziarnicku akciu v Avione tento vikend ?

S.t.a.l.k.e.r.

#1
Najzaujímavejší program (a tým pádom aj najviac ľudí) bude v sobotu. Pokiaľ nebude liať šiel by som.

http://www.avion.sk/sk-SK/News%20and%20Events/Event%202010/Hasicska%20akademia.aspx

Kto z nás v detstve nechcel byť - až raz vyrastie - hasičom? Rovnaký sen majú určite aj vaši drobci a vy im ho môžete ešte toto leto splniť! Na Slovensko totiž prichádza v Európe známa LEGOŸ HASIČSKÁ AKADÉMIA. V nákupnom centre AVION Shopping Park v Bratislave od piatku 27. augusta do nedele 29. augusta môžu deti každý deň postaviť z miliónov kociek LEGO hasičské auto v skutočnej veľkosti. Okrem stavby hasičského auta budú počas akcie prebiehať aj iné súťaže, interaktívne a multimediálne hry. Každý má aj šancu vyhrať stavebnicu LEGO. V sobotu 28. augusta k stavaniu lega pribudne aj Hasičská akadémia. Naozajstní hasiči prinesú svoje hasičské autá a budú učiť deti ako predchádzať požiarom. Deti si môžu na vlastnej koži vyskúšať aj pohľad spoza volanta hasičského auta. Prídite 27.-29. augusta do Avion Shopping Parku!

LEGOŸ HASIČSKÁ AKADÉMIA je pripravená na váš nástup!

S.t.a.l.k.e.r.

Kto sa veľa pýta ten sa veľa dozvie, tož tu je odpoveď marketingovej manažérky SC Avion:  ;)

Podujatie zacina zajtra 27.8. o 10:00 na ploche pred predajnami Giga Sport a Gate (okolie ladovej plochy). Kazdy den (27.-29.8.) bude podujatie trvat od 10:00 do 19:00. Princip v stavani hasicskeho auta je:
- kazde zucastnene dieta dostane balicek s kockami Lego a nakres casti, ktoru ma poskladat. Po poskladani na vyhradenej ploche odovzda svoju cast Lego majstrovi, ktory ju umiestni na miesto kam patri.
Kazde zucastnene dieta dostane aj maly darcek od Lega.

Pocas vsetkych troch dni budu prebiehat aj rozne interaktivne sutaze s Legom. V sobotu 28.8. na parkovisku pred Avionou (vchod Electroworld) bude prebiehat hasicska akademia. Pritomni budu hasici s vystrojou, modernym aj historickym autom, deti budu mat moznost hasit na ciel aj vzdelavat sa v ich povolani. V obchodnom dome IKEA budu prebiehat Dni bezpecnosti - skolenia policie a zachrannej sluzby.

Tesime sa na vasu navstevu a dajte vediet aj znamym a kamaratom!


S.t.a.l.k.e.r.

Tak sme dnes so Starhawkom a 5o-m strávili v Avione vyše 7 hodín na Hasičskej akadémii. Sobota je vhodný deň na rodinné nákupy, tomu zodpovedalo množstvo ľudí v nákupnom centre. Stavba modulov hasičského auta odsýpala a aj vďaka tomu sa auto podarilo postaviť (na rozdiel od piatku). Potom nasledovala súťaž MOCov, odmenených bolo 20 (!) súťažiacich, odmenou boli veľké aj malé sety City (7208, 7213, 7241). Zhodou okolností dvaja nemenovaní členovia tohoto fóra vyhrali set 7241 s modelom AT-AT, nazvali to chodiace zvieratko...  ;D Nakoniec sa všetko korporatívne rozobralo a všetci boli odmenení promo setom 5625 (Police 4x4). Deti mali možnosť vyhrať v rôznych súťažiach promo sety 7799, známy to farm set 4899 a ešte jeden promo set Racers.
Kto ešte nebol nech neváha a ide pozriet, nebude ľutovať, deti sa môžu vystavať do sýtosti z tisícov kociek. Zaujímavosťou je, že použité boli výlučne kocky 2x4.

STARHAWK

#4
kvela akcia, odporucam prist pozriet. Auto sme stihli poskladat aj rozlozit. Viac info a foto neskor ale aspon jednu sem rychlo hodim. Tolko peknych lego slecien pohromade sa tak casto nevidi.

5o

Dnes boli ocenené iba tri stavby, ale zase sa rozdávali mini sety za súťaže. Mne sa zdalo, že včera tam bolo viac ľudí, no možno je to iba môj dojem.
Ale toľko Lega v škatuliach vidieť naživo, a dokonca sa v nich aj hrabať a stavať, tak to bol zážitok nielen pre mňa, ale hlavne pre tých najmenších. A asi najzaujímavejšie bolo sledovať ženský tým a jeho nadšenie či skôr otravu z Lega. My by sme za to aj zaplatili, aby sme sa mohli zahrať s takou hromadou a oni za to ešte dostanú aj prašule a tvária sa otrávene. Ale keď sme robili fotečky, tak sa viac usmievali. A s poniektorými bola aj zaujímavá debata, takže si hádam všetci prišli na svoje.
Preto lebo Lego...

5o

Preto lebo Lego...