(Vlastní) moje custom nálepky

Založil Steve23, 13.08.2010, 12:10:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Steve23

myslím že to patří spíš sem než do sekce ostatní.

Nálepku jsem dělal na Gimpu 2.6.2, je hodně amatérská :D
Co na něj říkáte?

mizdas

Dobrá, ale na velitele to moc nevypadá  ;D. Lepší by bylo dát jí skřetímu lukostřelci  ;)(podle mně). Ještě bych se rád zeptal na jaké stránce jsi to stáhl mohl bys mi dát odkaz přídpadně instrukce? Díky

Steve23

Citace od: Steve23 kdy 13.08.2010, 12:10:19
myslím že to patří spíš sem než do sekce ostatní.

Nálepku jsem dělal na Gimpu 2.6.2, je hodně amatérská :D
Co na něj říkáte?

mizdas

jj to jsem hledal, ale vyjelo mi toho víc  ;D.

Steve23

mizdas

Steve23

a eště jedna věc:nejlepší je začít s tímtohttp://1.2.3.10/bmi/www.classic-castle.com/howto/articles/Torsos/tn_TemplateTorso.jpg
já jsem to prostě přemaloval a uploadnul  ;D

FilipS

Pokud si program chcete trochu "osahat" tak na ofiko stránkách ( www.gimp.cz ) je mnoho návodů na různé věci.

Steve23

zase jsem si hrál, osobně tuto nálepku nepoužiji ale snad se povedla, má to bejt nějakej divoch ;D

Fox666111

Tahle je nice. Dal bych ji nějakému šampionovi a udělal souboj >:D.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Steve23

bohužel, nemám Sandgreen torso, leda bych přimaloval vestu  >:D .
Jinak můžete mi přez SZ posílat objednávky na torsa či štíty a já je urobím :) .

mizdas

Kolik si za jedno torso účtuješ?

Steve23

no, nic, prostě mi řekni přez sz co bys chtěl :)

mizdas

Steve23

Steve23

prosím, neměl by někdo Pattern skřetího štítu ve formátu JPG ??? , chci totiž spravit pár ovoid a triangular skřetích štítů :)

FilipS

Steve23

Steve23

Skřetí pěšácký štít, díky patří Diidymu za jeho nález obrázku který mi pomohl.
Myslím že vypadá dobře ne?

artus12

Citace od: Steve23 kdy 16.08.2010, 19:48:44
Skřetí pěšácký štít, díky patří Diidymu za jeho nález obrázku který mi pomohl.
Myslím že vypadá dobře ne?

Vypadá docela dobře, ale tu lebku b ych udělal větší, je moc maá a střácí se tam :)

Steve23

Artuši, větší tu lebku neudělám, leda bys mi našel mega castle štít trollů ::)

Steve23

Otvírám staré téma protože mi ukotvila myšlenka Písečných elfů, ty jsem nejdřív dělal z Pop figur, jenže přeci, není kreativnější z toho udělat novou custom sérii? 8)
Začínám s ovoid štítem(nevybarvil jsem ho protože nevím proč Gimp i photoshop malují jen černou a já jako laik s tím nevím co udělat, poradíte mi prosím ??? přes SZ nejlíp ;) )

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 30.08.2010, 19:53:07
Otvírám staré téma protože mi ukotvila myšlenka Písečných elfů, ty jsem nejdřív dělal z Pop figur, jenže přeci, není kreativnější z toho udělat novou custom sérii? 8)
Začínám s ovoid štítem(nevybarvil jsem ho protože nevím proč Gimp i photoshop malují jen černou a já jako laik s tím nevím co udělat, poradíte mi prosím ??? přes SZ nejlíp ;) )
To s tou barvou stačí jenom když klikneš na černou barvu, vyskočí na tebe takový okínko s různýma barvama apod. tam si stačí když si nákou barvu už jen vybereš a pak její odstín.
Ke štítu-zvětšil bych ten znak.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Steve23

S tou barvou, to dělám, jenže vono to furt maluje šedě, i když dám tmavě červenou na "býle" i "černé" pole >:(
Hmmm, a co znak sám o sobě, má to znázorňovat brickforge meče :D

mizdas

Pěkné až na to že je ten znak ze saber-scorpion  >:D.

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 30.08.2010, 19:59:48
S tou barvou, to dělám, jenže vono to furt maluje šedě, i když dám tmavě červenou na "býle" i "černé" pole >:(
Hmmm, a co znak sám o sobě, má to znázorňovat brickforge meče :D
Speciálně naleznuto pro tebe (nechtělo se mi to vysvětlovat) http://www.youtube.com/watch?v=0DT7flbSbRg.

Steve23

to jo >:D von má krásný znak ten Scorp, jenže bohužel i on začal být černý, hned jak jsem ho stáhl byl celej černej :P
http://www.arkaniancreations.com/images/saber-scorpion.png

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 30.08.2010, 20:03:27
to jo >:D von má krásný znak ten Scorp, jenže bohužel i on začal být černý, hned jak jsem ho stáhl byl celej černej :P
http://www.arkaniancreations.com/images/saber-scorpion.png
Když sme ješte u znaku-ani si pořádně nesmazal to TM (část je tam pořád vidět) ;D.

Steve23

je to koncept, takže možná to TM bude znamenat:"Totální machři" >:D >:D
gimp:Tutoriál je good, ta část s rozprašovačem mi něco utento jenže Gimp mi pořád maluje stejnou barvou :-\

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 30.08.2010, 20:08:06
je to koncept, takže možná to TM bude znamenat:"Totální machři" >:D >:D
gimp:Tutoriál je good, ta část s rozprašovačem mi něco utento jenže Gimp mi pořád maluje stejnou barvou :-\
Pokud si měnil tu barvu podle toho tutorialu tak už nevim co s tim máš ???.