(Vlastní) Moje vignetty

Založil FilipS, 23.05.2010, 16:35:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Citace od: Steve23 kdy 13.11.2010, 10:13:38
Super :), z čeho je torso?Hrabě Dooku?
Celá figurka je udělaná z Palpatina jen sem mu dal vlasy ;)
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?M=sw210

Petronel

Super! Mně se líbí, vypadá dobře  ;) Těšim se na nějakou akční vignetu s nim  ;D

FilipS

Rýžové pole
Po dlouhé době sem si našel chvilku abych něco postavil.

Matošo

Tak musim říct, že každá tvoje viněta je lepší než ta předchozí.

Výborný nápad, Rýžové pole považuji jednu z tvých nejlepších (né-li nejlepší)!

FilipS

Citace od: Matošo kdy 15.01.2011, 23:58:14
Tak musim říct, že každá tvoje viněta je lepší než ta předchozí.

Výborný nápad, Rýžové pole považuji jednu z tvých nejlepších (né-li nejlepší)!
Díky vážím si toho. Jen pro zajímavost asi čtvrtina použitých dílku v téhle vinětě je z tvého BL.  ;D

FilipS

Skeleton crew
Pamatujete si na malý set 6232? Já sem si ho zamiloval natolik, že jsem udělal MOC verzi.
Doufám, že se vám bude líbit.  :)

FilipS

Televize je nebezpečná

Snad tahle viněta bude někomu stát za komentář...

kryst.off

všecky viněty jsou super, dokonce jsem se po zkouknutí tohoto vlákna rozmýšlel, že taky nějakou zkusím. Ale asi to nejde naplánovat - dobrá viněta prostě musí člověka napadnout :-)
Ta poslední mě úplně rozsekala, fakt super!
kryst.off

Robbed

Super ;D, ty vyschlé kytky a akvárium. Pěkná sbírka vinět mimochodem ;).

marian20

Ďalší podarený výtvor, len tak ďalej.  ;)

Jedna otázočka, čo sú tie nohy od akvária, je to cone 1x1 v tých tile 1x1, alebo iný dielik?
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

FilipS

Díky za ohlasy.
marian20 Máš pravdu jsou to cone 1x1 nasazený na tile 1x1  :)

marian20

Vďaka, nebol som si istý.
Prajem veľa zdaru pri tvorbe ďalších vignett  ;)
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

FilipS

Koupel v kyselině
Mafián Don Grey se chystá vykoupat práskače v kyselině. Viněta je přihlášená do soutěže Murderous Minifigs
(Odkaz zde: http://www.flickr.com/groups/lego-vignettes/discuss/72157625824099861/)

kryst.off

super! práskačům to patří 8)
kryst.off

killco

Kde ty na to chodíš?  ;D Videl si tú novú sútaž na eurobricku? V stavaní vignetov z 1 - 3 serie minifigures.

FilipS

O téhle soutěži vím, už mám i představu co postavit. O víkendu se do toho pustím.

FilipS

Kostel svatého Václava
Na tenhle kostel už nějaký pátek koukám z okna svého pokoje. Nápad postavit ho z lega, jsem dostal teprve včera.
Měřítko ve kterém vznikl je zhruba 1:94.

Doufám, že se vám bude líbit. Také bych chtěl moc poděkovat za pokoření 10000 shlédnutí.

rukay

To je pěkný (myšleno tvůj model). Původně -jen když jsem si přečetl hlavičku- jsem si říkal, že jsi postavil ten Břeclavský - tenhle Vršovický z třicátých let moc nemusím. Ale povedený! :)
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

FilipS

Citace od: rukay kdy 12.02.2011, 14:09:01
To je pěkný (myšleno tvůj model). Původně -jen když jsem si přečetl hlavičku- jsem si říkal, že jsi postavil ten Břeclavský - tenhle Vršovický z třicátých let moc nemusím. Ale povedený! :)
Díky, ze začátku se mi taky nelíbil, ale dívám se na něj už tak dlouho, že mi přirostl k srdci.

FilipS

Garáž
Před týdnem jsem slíbil, že postavím vinětu pro tuto soutěž http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=51591 . Vše šlo podle plánu a tak bych vám chtěl předstvit vinětu, která má tvoři prostředí pro figurku závodníka. Protože mašinu typu F1 bych tam nenamačkal  ;D musí se spokojit s motokárou.

AdamKo

Citace od: Diidy kdy 12.02.2011, 20:41:17Garáž
Před týdnem jsem slíbil, že postavím vinětu pro tuto soutěž http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=51591 . Vše šlo podle plánu a tak bych vám chtěl předstvit vinětu která má tvoři prostředí pro figurku závodníka. Protože mašinu typu F1 bych tam nenamačkal  ;D musí se spokojit s motokárou.

Já mrkám na drát :o  Kam ty na ty detaily chodíš?
Přeju ti v soutěži minimálně první místo!

rukay

Citace od: AdamKo kdy 12.02.2011, 20:51:45
Přeju ti v soutěži minimálně první místo!
A za tohle by si ho zasloužil!  :o
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

FilipS

Zámecký pokoj
První ze tří nových vinět kterou budete moci vidět na výstavě v KŽ. Zbylé tři již znáte, je to: Laboratoř, Rýžové pole a Koupel v kyselině.

Doufám, že se vám bude líbit.

Kiko97

Super! Ten vták mi pripomína zhrbeného Pinocchia s kabátom a klobúkom ale nápad je to skvelý.  :D

grohl

Super detaily a ten opeřenec nemá chybu.

FilipS

Díky moc za komentáře.
To Juraj: to je zvláštní chtěl jsem aby viněta působila optimisticky, podle toho sem volil i barvy. Poa a jeho hororová díla moc nemusím.
To Grohl: Díky, ale pták je jediná věc kterou sem odkoukal ;D konkrétně odsud http://www.flickr.com/photos/74louloute/4951844565/

FilipS

Královská stráž
Dneska sem dostal nápad na další vinětu. Teď váhám jestli mám nechat do KŽ, nebo rozebrat. Co myslíte, stojí za to jí vidět naživo?  :)

kryst.off

Skvěle vybrané obličeje! Má to šťávu  :) Tvůj dotaz si netroufám posoudit, ale podle mě viněty ve velké většině vyniknou lépe na fotkách, než naživo.
kryst.off

FilipS

Citace od: kryst.off kdy 16.03.2011, 23:47:45
Skvěle vybrané obličeje! Má to šťávu  :) Tvůj dotaz si netroufám posoudit, ale podle mě viněty ve velké většině vyniknou lépe na fotkách, než naživo.
Díky za komentář, nakonec sem se rozhodl jí rozebrat.

FilipS

Pokoj sci-fi fandy
Bohužel se mi při stavbě této viněty nepodařilo dodržet rozměry. Snad to nebude nikomu vadit. Tuto vinětu bude možné vidět v KŽ. Doufám, že se vám bude líbit a třeba se v ní i někdo pozná. :)