(Vlastní) Moje vignetty

Založil FilipS, 23.05.2010, 16:35:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

FilipS

Tréning
Tuto jednoduchou vignettku sem postavil včera večer.

Doufám, že se bude líbit.

Steve23

AdamKo

Woow...
"Čuchni si lumpe!" ;D

mizdas

Nádhera! Ty vlasy jako boxerky jsou bezva, ale neměl by on mít na hlavě jiní vlasy, protože to vypadá že má na hlavě boxerku  ;D.

FilipS

Díky za ohlasy.
Citace od: mizdas kdy 26.09.2010, 11:54:13
Nádhera! Ty vlasy jako boxerky jsou bezva, ale neměl by on mít na hlavě jiní vlasy, protože to vypadá že má na hlavě boxerku  ;D.
Máš pravdu, došlo mi to až po focení a už se mi to nechtělo měnit.

FilipS

Teď jsem zjistil, že Kancelář dobrodruha se umístila na pátém místě no aspoň něco. ;D
EDIT: Link zde http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=47197&st=0

Colonel32

Avizované výsledky v soutěžích rovnou linkujte...

FilipS

Křeslo
Představuje pplk. Shepprda v antické křesle.
Je to první z řady vignette na téma SGA, které mám v plánu udělat.

FilipS

Únik
Inspirováno Věšákovým nápadem použít "Oskara" jako C-3PO
Doufám, že nebude moc vadit nedodržení parametrů.

mizdas

Bože, každý den přemýšlim jak máš velký mozek, protože to co dokážeš vymyslet to by napadlo málokoho. Super práce  ;).

Steve23

Ty Miniminifigurky jsou z FbTb že?Jinak je to snad nejmenší vígnětka kterou jsem vidl  :D

FilipS

Díky, jinak Steve má pravdu figurky se objevily i na FBTB.  ;)

Petronel

"Únik" vypadá skvěle :) škoda jen že r2d2 nešel udělat ještě nějak jinak, je celý modrý :) ale jinak to nešlo v tomto měřítku  :D Supr práce.

Osobně se ale dost těším na další díla z oblasti SGA jak jsi slíbil. Zrovna jsme s přítelkyní dokoukali celý seriál  ;)

peter

Bez samolepky to asi líp nepůjde, jediné zlepšení vidím snad jen v tom vyplnění té škvíry :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marty713

Já bych převrátil barevné schéma. Na obrázku od Petra by to vypadalo mnohem líp, kdyby to, co je modré, bylo bílé a naopak. Přeci jen barva je taky materiál a taky má svá kvanta (nejen umístění). Když se kouknete na R2D2, tak je to jasné. ;)

peter

Jenže to je ten problém, jelikož ty díly v těch opačných barvách neexistují.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

FilipS

Libí se mi jak si R2D2 dotáhnul do konce. Líp to už asi opravdu nejde. Škoda, že nemám tenhle díl vlastně sem se o je existenci dozvěděl až teď.

Petronel

Kup za 200,- Lego hru "Robo Champ" a máš jich hned několik  ;)
a k tomu i pěknou Lego kostku na své vlastní hry. Já si to koupil právě jen kvůli všem dílům a kostce  ;D

Steve23

Prosím, řekni nám, ubohým smrtelníkům, co tvoje hlava vymýšlí za další Vignětu?

FilipS

Tady máte druhou slíbenou vignettu na téma SGA
Tělocvična

Ano, i Antické město má svou vlastní tělocvičnu. Právě teď spolu John a Teyla trénují, Jonh dostává jako vždy na frak.

Steve23

Dal bych tam "strop" a na něj nějaký světla a možnáá nějak zaSNOTil podlahu o transblue tiles ;) jinak super :D.

Petronel

Díky za další SGA!

to Steve23: mě by klidně stačilo kdyby měl John jiný obličej, místo úsměvu by se v této situaci hodil nějaký zděšený výraz nebo tak  ;D

Ale dílko se mi líbí  ;)

FilipS

Citace od: Steve23 kdy 28.10.2010, 18:40:07
Dal bych tam "strop" a na něj nějaký světla
Udělat strop není problém, ale hodně špatne se to pak fotí. Vždicky se snažím vignettu stavět tak, aby ve bylo vidět na jedné fotce.
Citace od: Petronel kdy 28.10.2010, 20:39:28
Díky za další SGA!
to Steve23: mě by klidně stačilo kdyby měl John jiný obličej, místo úsměvu by se v této situaci hodil nějaký zděšený výraz nebo tak  ;D
Ale dílko se mi líbí  ;)
Pravda, obličej sem mu mohl dát jiný.
Potřeboval bych teď pomoc. Hledám vhodný obličej pro Rodneyho McKaye. Ten stávající mi totiž nesedí.

Steve23

Klasického  8):
A stoprocentně pro Dexe tuto hlavu:a tady je Dex

FilipS

Bunkr
Třetí vignetta na téma SGA doufám , že zaujme i ty kteří seriál nesledují.
Krátký příběh:
John s mariňákem se chystají vzít útokem Genájský [dženájský] bunkr ve kterém je tajná laboratoř na výrobu atomové bomby. O patro níž si nic netušící stráž dává šlofíka. Dole vědec finišuje s přípravou bomby naštěstí svou práci nedokončí.

Další obrázky na Flickru: http://www.flickr.com/photos/51626571@N06/5169661346/#/photos/51626571@N06/5169661346/in/set-72157625135359165/

Petronel

Super dílko  ;) Jen tak dál, SGA je supr  ;D

PS: co splašit nějakého minifiga představujícího wreitha? :D

FilipS

Citace od: Petronel kdy 12.11.2010, 23:03:58
Super dílko  ;) Jen tak dál, SGA je supr  ;D
PS: co splašit nějakého minifiga představujícího wreitha? :D
Díky, wreitha sem udělal dneska odpoledne, ale je to zatím pracovní verze ;) . Jakékoliv nápady na vylepšení uvítám.

winring

Ruce šedé asi nejsou co? Jinak tomu nemám jako fanoušek SGA co vytknout. Z čeho je stunner?

FilipS

Jsou, ale jen tmavě šedé :-\ . Zbraň je z Minifigurek 1. série Astronaut.

Steve23

Super :), z čeho je torso?Hrabě Dooku?