(Vlastní) Trial Truck [Grey Deamon]

Založil tRilobit, 09.05.2010, 20:06:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

tRilobit

Dnes jsem dokončil můj nový truck trialový speciál..podobá se to nějakému MANu, nebo tak nějak, ale to už posuďte sami..práce trvala necelé dva dny, bez potíží, bez nadávání a bez zbytečného rozebírání.
Pohon je 6x6 v provedení Tatrováckého odpružení...kola jsou odpružena všechny, ale teď už k autu.

Technické parametry
Délka: 48,5cm (61Studů)
Šířka: 20cm
Rozvor: 10-15cm (Podle toho kde se to měří já nevím ;D)
Od p. nápravy k zadním: 17cm
Zpřevodování
12z>20z, 8z>24z, 8z>24z,  knoby u kol

Fotky: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=439890
Video: http://www.youtube.com/watch?v=4sNLdZrcM7w (I po dlouhé době jsem to uploadnul na youtube)
Auto už je rozbořeno.

LEGU Zdar!

Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Mareken

CitaceThis folder is not yet public.

Dej pár fotek na fórum a až na bs budou, smaž je. Jinak jsem celkem zvědavej.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

Kiko97

Já som tiež zvedavý  :o

grohl

Promiň, ale z těch fotek vidím méně než prd. Pokud ti šlo o prezentaci kabiny zepředu, pak možná ano.

Měch

jasná věc, přihoď ještě fotky zadku a podvozku
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

tRilobit

Na videu by mělo dost věcí být vidět, podvozek nafotím.

tRilobit

Díky, ale teď je venku hnusně tak ani nemám chuť něco měřit a nebo jezdit, Váha bude něco kolem dvou kil, není to zase až tak těžké, ty kila to je jenom typ... Převodů je tam stejně na každou stranu aby se rozložila síla.:)

Bery

Plánuješ se zúčastnit LTTT ? Já bych chtěl vidět i kategorii S2. :)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

tRilobit

Asi spíš ne, ze Zlína je to moc daleko, a takové drsné podmínky by moje knoby určitě nepřežily, a motory bych nejspíš spálil ;D

Bery

Tak to je škoda já myslel že pojedeš s Měchem, jestli vím tak jede.
Já mám o kardany taky strach. ;D

ass

Citace od: kedar kdy 10.05.2010, 21:00:46
Plánuješ se zúčastnit LTTT ? Já bych chtěl vidět i kategorii S2. :)

Tak to asi neuvidíš, ta se nejede.

Bery

tRilobit

Možná se z Měchem domluvím, ještě se musím rozmyslet, možná bych jel nezávodně :P

Bery

Já byl nezávodně tuhle sobotu, je to tam skvělé. Příště už bych se měl zúčastnit.

tRilobit

Možná na Trial pojedu..uvidí se, auto se mi teď rozypalo na padrť, chtěl sem přejet dřevo v prudkém svahu asi tak 40-45° Náklon, a najednou křup, urvala se mi poloosa pravého předního kola, a už to valilo  kotouly dolů...asi tak 15x se to přetočilo, škody nevyčíslitelné, Grey Deamon skončil :( Teď postavím nějaký Jeep (Možná Wrangler) Protože 2m motor jsou na 2Kily dost málo...Ahojte, Váš Fuzi :)

Bery

Tak to je blbý. Ale podle mě bude ten Jeep lepší . :)

tRilobit

Bude, už si to v hlavě promýšlím, barva buď žlutá, červená a nebo černá...možná asi spíš ta černá. protože red a yellow mám jenom liftramy a to by bylo hnusný.

:(

otaznik

Pokud se chceš zúčastnit, tak s náklaďákem, ne s jeepem.

Měch

Já jsem se Petera ptal a byl mi povolen Jeep. Pak jsem jel s Hummerem, ale to vyjde nastejno. Je to prostě terénní auto. Chtělo by to se ho zeptat. Ale já stejně pojedu příští závod už s opravdovým nákladním vozem.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Shmade

Tak u prvního závodu byl Peter v tomhle benevolentní, ale v pravidlech je jasně napsáno, že "Vozidla v kategoriích S musí být minimálně vzhledem inspirována nějakým skutečným nákladním vozem."

tRilobit

To je škoda...protože náklaďáky stavím furt..Takže JEEP je takový oddech od Trucků..:( :(

tRilobit

VIDEOhttp://www.youtube.com/watch?v=4sNLdZrcM7w
Po dlouhé době, ale podle mě i tak je to úspšch :D

hadato

Tak z toho videa toho zase tolik vidět není,brodivost je hezká, ale třeba stoupavost mi tam chybí.
Líbí se mi ale, jak máš jednoduše postavenou konstrukci auta, taky vzhled se mi docela líbí, co se mi ale dost nelíbí je to, jak se rám auta kroutí.  ::)

tRilobit

No, to nebylo dokonalé, teď mám postavené 4x4 A až nafotím pošlu.

ass

Citace od: hadato kdy 28.07.2010, 19:14:23
co se mi ale dost nelíbí je to, jak se rám auta auto kroutí.  ::)

A co jako? Při téhle velikosti se tomu zabrání těžko. Ve skutečnosti se autům taky kroutí rám.

otaznik

Citace od: ass kdy 28.07.2010, 19:57:18
Citace od: hadato kdy 28.07.2010, 19:14:23
co se mi ale dost nelíbí je to, jak se rám auta auto kroutí.  ::)

A co jako? Při téhle velikosti se tomu zabrání těžko. Ve skutečnosti se autům taky kroutí rám.
Mimochodem - luxusní kára.

peter

Citace od: ass kdy 28.07.2010, 19:57:18Při téhle velikosti se tomu zabrání těžko. Ve skutečnosti se autům taky kroutí rám.

Jen trochu podpořím tuto skutečnost ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

tRilobit

Díky všem..S tou kroutivostí je to dost velká pravda..i kdyby bylo lego ze železa...vůle tam bude vždy nějaká.

hadato

Tak s těmi fotkami jste mě celkem dostali  ::), vím, že se ta auta kroutí, ale ne až takhle, to je fakt extrém. Už radši mlčím.  ;D
Teda ještě jeden dotaz: Kolik ti během testování odešlo kardanů, když je máš bez redukce na té přední nápravě?

tRilobit

Mně neodešel ani jeden..Já jím věřím...ale přece na 4x4 je obvážu nití..a dám za nimi portál.