Samolepky čím znovu přilepit

Založil Johny650, 29.04.2010, 13:29:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Ahoj,

Prosím o radu: Koupil jsem si set 5521 MISB. Sestavil a nalepil nálepky ale některé stářím se odlupují. Jakým lepidlem to dopřilepujete?

Mockrát děkuji.

Jestli to tu je tak se omlouvám (prohledam jsem toho hodně ale nic nenašel)

Johny650

Shmade

Já bych je přilepil čimkoliv co lepí.  :)
Někde se to určitě řešilo, tak asi jako většina "běžných" problémů, chce to jen chvilku hledat. Tentokrát jsem to udělal za tebe, práce na tři minuty, jen se nesmíš zaleknout, když ti na heslo samolepky vyjede ve vyhledávání 6 stránek, stačí je pěkně proscrollovat a postupně klikat na další...

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=2520.msg89998#msg89998

edit: Konkrétní lepidlo tam sice nezmiňujou, ale žádnou vědu bych v tom nehledal, bych to zkusil normálnim lepidlem na papír, kdyby se to odlouplo, tak bych zkusil jiné lepidlo, prostě zajdi do drogérie a řekni: "Dobrý den, potřebuju lepidlo které lepí plast a papír/folii(plast)" Nevim z čeho ty konkrétní samolepky sou, oni ti vrazej herkules a pudeš spokojenej domů. :)

Ondra

Herkules doporučuji, samolepky přilepí a škodu neudělá žádnou.Pak ho jenom opláchneš.

Anatyt

Blbé len je, že tie samolepky praskajú a to už ťažko prilepiť.  :(

Johny650

Citace od: Ondra kdy 01.05.2010, 19:26:25
Herkules doporučuji, samolepky přilepí a škodu neudělá žádnou.Pak ho jenom opláchneš.

Zkoušel jsem to herkulesem a papírové nálepky docela drží ale zrovna na setu 5521 jsou gumové (nebo mi to tak připadá) a ty když jsou nalepeny na ohebném dílku tak vůbec nedrží. Bylo by nějaké jiné řešení?

Děkuji

MiHo

Já to podlepuji oboustrannou lepící páskou, kterou jsem koupil v OBI.

Anatyt

MiHo

Citace od: Anatyt kdy 23.06.2011, 22:30:28
Nie je to moc hrubé potom?
Není, ta páska je extra tenká. (Ale je dost drahá.)