7595 - TOY STORY Vojáci na hlídce ( Army Men on Patrol )

Založil MeNadruhou, 11.04.2010, 15:28:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MeNadruhou

Fakta:
Obsah dílků je 90 (+1 průhledný zelený Plate 1 x 1 Round) , 4 minifigové.
Je určen dětem 6 - 12 let.
Katalogová cena je 349Kč ( na internetu lze získat i za 289  ).
Set je zabalen docela klasicky, v krabičce s rozměry přibližně 24*18*8 studů, dílky jsou zataveny ve dvou sáčcíh.

Tento set ze série Toy story poměrně výborně vystihuje svoji předlohu (oddíl plastových vojáčků ).
Jedná je o nejzelenější set, který kdy byl vydán , je v něm jen 13 dílků jiných než zelených ;) , viz seznam dílků .
Vůz připomíná klasický jeep willis známý ze seriálů  MASH

Stavba je velice jednoduchá, kde nejtěžší věcí je nasazení pneumatik na disky kol, a nasazování "nádobíčka" minifigům do rukou.
Když budu hodnotit hratelnost, tak jako velice výbornou, další použitelností bude určitě jako doplnění různých bojových jednotek v MOC stavbách city apod.
Moje hodnocení setu je za jedna :).
Co víc o setu říkat než jen že obrázky mluví samy za sebe a zde na brickshelf u jich je k vidění více.

Tak přátelé, s chutí do diskuze zda se líbí, nebo ne.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Mtron

HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Hardegon

Nejprve řeknu, že se mi recenze líbí. Trochu jsi mě nalomil ke koupi.

K setu - určitě jde o povedený setík. Ty podložky či stojiny ve spojení s figy působí až komicky, což se mi docela líbí. Skutečně to je věrné předloze.

Jinak je fajn, že lego se odhodlalo pokračovat v trendu poslední doby a vytváří nové díly. A to ve velmi velkém množství. Snad se helmy objeví i v jiné barvě...  :)

otaznik

Věšák

Citace od: Mtron kdy 11.04.2010, 15:50:43
dají se z figů sundat zelené podstavce ?
Je to vidět i na krabičce ;) ;)

K setu a recenzi - musím říct totéž co Hardegon...pěkná recenze, nalomil si mě ke koupi a set je vskutku povedený... :) :)

MeNadruhou

Jsem rád že se vám líbí.
edit, přidány realne fotky...
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Villa Legina

Citace od: MeNadruhou kdy 11.04.2010, 15:28:10
Jedná je o nejzelenější set, který kdy byl vydán , je v něm jen 13 dílků jiných než zelených ;)

Áno je to najzelenejší set, pokiaľ nerátame tie sety stromčekové z 50-60 rokov ;)

Johnysed

Změnit jim hlavy ruce nádhera pro battles z ww2 >:D