(Vlastní) Vesmírný křižník v miniměřítku

Založil Ryxe, 07.04.2010, 19:30:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Dnes jsem si z dlouhé chvíle sednul k Legu a přemýšlel, co si tak pro pobavení postavit. Většinu Castle kostek mám v Roztokách, tak jsem zkusil trochu zabrousit do jiného tématu,  snad mi zkušení Space stavitelé odpustí tu opovážlivost. ;)
Jedná se o vesmírný křižník, poháněný třemi motory. Výstupek na zadní části má představovat kapitánský můstek.

Togaran

Pěkné :) líbí se mi zvlášť ta disková výzdoba. U lodi tohohle typu by možná víc sedělo zahladit povrch (aaa! nevěřím že jsem to řekl!)

Žádná troufalost, naopak vítám hradaře ve stavu beztíže :) Taky si doma tajně stavím hradby když mi dojdou vesmírný díly  ;D

Bude nějaká galerie? Aspoň víc fotek prosím :) zajímaly by mě motory a přistávací podpěry, mám pocit, že tam jedna vykukuje, ale nejsem si jistej.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Ryxe

Děkuji, mám doma ještě fotku z pohledu zezadu, tak ji pak také pošlu ;), Přistávací podpěry bohužel nemá, jelikož byla zamýšlena tak, že tankování paliva a opravy budou prováděny ve vzduchu a loď nebude muset přistávat.

Girion

"Jestliže hledání kostek za každou cenu je šílenství, pak ano můžete mi říkat že jsem šílený."

Gibur

Paráda,trup lodi je podobný republikovým křižníkům.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."