Dneska vrcholí přípravy na zítřejší akci

Před výstavní síní vyrostl stan kde bude připraveno 5 stolů pro soutěže/hry. Další 4 stoly budou připraveny jak jsem informoval dříve uvnitř, v místnosti která je naproti dveřím naší výstavy (za vstupem hned v pravo).
Mám připraveno 8 soutěží/her, pro 4 - 8 dětí dle prostoru :
- stavění věže
- kompletace figů (v krabici je zapotřebí hmatem najít příslušné komponenty)
- z hromady různých dílků stavba autíčka dle fantazie (nebo domečku)
- popelka-legulka třídění dílků (mám připravené svoje, pokud by chtěl někdo pomoc přetřídit nějaký kiloware ať se mi když tak ozve

)
- Stavba naslepo
- stavba minikreatoru podle návodu
- stavba v igelitu
- výběr dílků hmatem
- další (9) disciplinou bude pravděpodobně řízení nějakého modelu (pokud Shmade stihne postavit něco co jezdí). Jestli máte něco co se dá řídit a jezdí a chcete se do aktivity zapojit domluvte se spolu, případně vemte model s sebou, včetně baterek. Modely se mohou dne třeba i střídat.
Na stanovištích bude připravena i nějaká varianta soutěže z DUPLA pro nejmenší.
Za účast v hře dostane bude uděleno razítko. Losovat cenu je možné po obdržení 4 razítek.
Majitel hrací kartičky má dopředu garantovanou výhru - může si klidně zkusit všechny hry.
Zahrát/vyzkoušet disciplinu si mohou samozřejmě všichni

Hrací kartička se fasuje na pokladně k zakoupenému lístku 20 Kč:
==============================================
- dítě zdarma do 6 let (spodní hranice 3 roky ale bude na rodičích jestli se budou chtít zapojit i menším capartem)
- dítě do 15 let včetně
- student (studentská sleva - musí doložit že studuje )
Kostkaři
pomáhající s výstavou nebo organizací dne 17.04 mají jednu hrací kartičku u mne zdarma:
===============================================
Pomocníci/dobrovolníci se hlási u mne, uvítám když mi napíšete SZ že s vámi mohu počítat (případně na jak dlouho) Zatím se mi ozvalo 5 lidí.