LEGO Volvo FH 12 420

Založil Kiko97, 26.03.2010, 22:13:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Kiko97

Začal som robiť volvo zatial to je len podvozok časom budú fotky ale neviem nájsť rozmery na kabinu.

Funkcie:náhon,riadenie,svetlá (zatiaľ)
Power functions: 1XL Motor, 1M Motor, 1 Lights, BB chcem dať 8878 ale treba kúpiť aj dosť drahý , 2 IR receiver a klasické dialkové a to vlakové  :)

Kiko97

Predloha: nejde mi tu vložiť foto tak dám link lebo má ubuntu vďaka môjmu podarenému bratovi http://www.autovia.sk/images/trucks/64539/38190/volvo-fh-12-420-globetrotter-xl-1044447.jpg  :)

Plutoone

Přiznám se, že sem na tvůj výtvor dost zvědavej. Nevím, jak si zkušený stavitel, ale trefit tvary FH 12 bude asi dost honička. a ještě se takhle předem naprášit ;D Držím palce

Kiko97

Tu sú fotky:

grohl

K čemu tolik ovladačů a dva receivery? Vypadá to jako útok PF prvků na maličký kamion.

Kiko97

K náhonu a svetlam je to vlakové a to druhé na točenie a možno tam ešte pôjde 1M na točňu ale to bude oriešok  :)

Kiko97

Preto tak veľa PF lebo náhon chcem mať proporcionálny a riadenie klasické pri propor. sa mi blbo riadi. ;D

Měch

Teda fakt se mi to líbí

Citace od: grohl kdy 27.03.2010, 22:56:18
Vypadá to jako útok PF prvků na maličký kamion.

Přesně tak. Ale jak by řekl Shmade: V jednoduchosti je síla. A tady to platí dvojnásob - prostě hromada PF prvků ve tvaru tahače. Dobrá práce.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Kiko97

Ďakujem za pozitívne hodnotenie   ;)

AdamS

Vypadá to zajímavě, hlavně funkčně.
Více bych propracoval tvary. Model mi připadá tak trochu nedodělaný. Receivery by možná šly umístit do kabiny, nebo více naznačit tu nadstavbu a tím je zakrýt.

Ale super, ještě by to chtělo nějaký vlek  ;)

Sugarfree

Na to, že máš tak malý věk, taky určitě dávám kladné hodnocení ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Kiko97

Ešte raz ďakujem a AdamS: keď si prečítaš začiatok témy tak som tam napísal "začal som robiť volvo" takže nie je hotové ale neber to zle. A ešte fotky dočasného vleku ja to nazývam návesu ale to je jedno.  ;D

Kiko97

Urobil som nový nárazník a ešte stále som nekúpil 8878 ale dúfam že do dvoch týždňov to bude. :)

jantosciak

Podľa mňa je karoséria nedorobená, ale zbytok OK!