Vlastní Twilight

Založil merlog, 06.03.2010, 11:01:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

merlog

Tak jsem se dal do stavby asi nejošklivější lodi ze Star Wars  :). Vypotřeboval jsem 95% šedých dílků a musel jsem použít i ty, jejichž stav není zrovna skvělý. V mnoha případech jsem musel improvizovat (např. hlavní tryska je udělaná z modrého válce míchačky ze setu 7990, který je oblepen šedou lepenkou - bohužel jinak se nedalo  :-[).

Loď má odklopitelnou střechu nákladního prostoru a pilotní kabiny. Šířka trupu je 16 studů a délka skoro 40. Má odklopnou rampu a spodní křídlo. Horní kanón se dá sklápět na stranu (pak teprve se dá otevřít nákladní a kabinový prostor).

Původní plán byl vytvořit Twilight ve skutečném měřítku vůči minifigům (viz předposlední obrázek), ale na to prostě nejsou díly.

Na poslední fotce je takový pokus. Ahsoka, vyfocená pod UV světlem. Krásně se jí rozzáří meč ;D.

Mějte se. M

Steve23

Hezké, ten pokus je dobrej

Janek

Hezké zpracování ale já bych si vybral nějakou jinou loď ze star wars protože tahle je vážně hrozná (myšleno ta loď ne ta stavba).

merlog

CitaceHezké zpracování ale já bych si vybral nějakou jinou loď ze star wars protože tahle je vážně hrozná (myšleno ta loď ne ta stavba).

Tojo, ale zase na druhou stranu, Twilight staví málokdo a ačkoliv je né zrovna estetická  :), ke klonovým válkám prostě patří.

Teď mám v plánu postavit Starfighter v takovém měřítku, aby se vešel do nákladového prostoru. Tak uvidíme, jetsli je to vůbec reálné.

Icewalker

Citace od: merlog kdy 07.03.2010, 19:28:02
Teď mám v plánu postavit Starfighter v takovém měřítku, aby se vešel do nákladového prostoru. Tak uvidíme, jetsli je to vůbec reálné.
Když se budeš hodně snažit, tak nějaký pidi-starfighter dáš určitě do kupy. Jde o to, aby se do něj vešla figurka ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr