7590 - Woody a Buzz zachraňují

Založil Póža, 26.02.2010, 22:32:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Póža

Dámy a pánové, za tuto recenzi mě asi zkopete do hranaté krychle, ale já to tak prostě cítím.
Při pohledu na tento set mě po bližším prozkoumání napadají slova "Tudy ne, přátelé". Nezlobte se na mě , ale ty figurky, to už není ani lego. Buzz je ještě v mezích, a docela dobře zvládnutý , ale jaksi nechápu , proč se po těch letech musí měnit vizáž figurky a proč má Woody o jeden stud delší nohy a plastovou formovanou hlavu, když si vezmete tu figurku do ruky, tak z ní ten plast prostě cítíte, je taková uměla, zatímco ostatní figurky jakoby žily svým vlastním životem.
Co se mi naopak na tomto setu líbí, je autíčko, to je opravdu roztomilé, sice by mohlo být trochu delší ,ale jinak je zvládnuté skvěle, konečně nějaký set, kde nejsou samolepky. Pihou na kráse je sice setrvačník ,který má krátký dojezd, a jednou se mi dokonce podařilo převrátit autíčko z místa na "kapotu",ale z autíčka vyzařuje taková správná šílenost, kterou lego naprosto zachovalo.
Další vadou setu je cena, nezlobte se na mě, vím, licence je licence, ale 500Kč za necelých sto kostiček a dvě figurky mi opět přijde hodně. Když už dražší , tak aspoň za cenu Starwasrovskejch battlepacků, nicméně zatínám zuby a kupuju dál.
Bodů dávám 3/5, pro mě nejrozporuplnější set co jsem si kdy koupil.

+ autíčko, konečně nejsou samolepky
- cena, minifig Woodyho, krátký dojezd setrvačníku

PS: Konečně jsem se odhodlal taky vyfotit, tak mě moc nekamenujte, spíš raďte :) Děkuji

AdamKo

Citace od: Poza kdy 26.02.2010, 22:32:20
Dámy a pánové, za tuto recenzi mě asi zkopete do hranaté krychle, ale já to tak prostě cítím.

proč má Woody o jeden stud delší nohy

konečně nějaký set, kde nejsou samolepky.

Já tě nezkopu ;), já to totiž v tomto tématu taky tak cítím :-\

Woody má delší nohy jen pro to, aby lego ukázalo, že nad těmi "čínskými legy" má vždy o 1 stud navrch!

Že tam nenajdeme samolepky, to koukám jak z jara :o  Sám bych jich tam na první pohled hádal nejmíň 50. Dokonce jsem se chtěl zeptal, jestli má Woody na nohách tu hnědou skutečně nalepenou, ale tys mi to objasnil.

otaznik

Tenhle set (stejně jako celé téma) mi nic neříká, takže se docela divím, že jsi ho ohodnotil 60%, já bych určitě tak velkorysý nebyl, zápory zcela předčí klady.
Obrázky jsou zbytečně velké (stačí šíře 1000 pixelů).

Colonel32

dneska jsem na TSka koukal v hračkářství, a přijde mi to děsně malé na ty prachy, které za to chtějí.

Gibur

Mě se tento set naprosto nelíbí,Toy story je podle mě jedna z nejméně povedených sérií,né-li nejméně povedená.. :P
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

tazzy

Toy Story je pro mě srdcová záležitost, na tomhle filmu jsem vyrůstal, proto tuto  řadu vítám jako skloubení dvou mých oblíbených věcí. Nicméně také nechápu, proč mají Woody s Jesse delší nohy než všichni ostatní, příjde mi to víc než zbytečné. Ceny radši nekomentuji, když jsem to viděl v obchodě tak jsem z toho měl stejný pocit jako C32, nicméně Buzze prostě musím mít, byl to jeden z největších hrdinů mého dětství..

Martys08

Ty figurky jsou opravdu otřesné,ale vojáci se jim povedli.Jinak dobrá recenze.

JardaL

Dovolím si také přispět. Ani jeden set jsem ve skutečnosti neměl v ruce, ale se všemi poznámkami souhlasím. Také mi ty velikosti figurek nesedí.
Poznámku mám ale k těm vojákům (viz příspěvek výše). Byl jsem překvapen, když jsem je poprvé spatřil. Myslel jsem si, že LEGO se zařeklo dělat jakkoliv vojenské téma. A teď takhle poměrně nevině se vetřeli tihle vojáci....
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

mato

Woody bol aj v rozpravke vyssi, nie? tak asi preto tie dlhsie nohy

najlepsi je aj tak asi trojoky mimozemstan :)

Marťas

Citace od: JardaL kdy 27.02.2010, 22:47:15
... A teď takhle poměrně nevině se vetřeli tihle vojáci....
Tak v tomhle mě LEGO trochu zklamalo...  :-[ Já doufal, že k tomuhle se LEGO nikdy nesníží.. To, že jako jedni z mála (možná jediní) neměli to "moderní" vojenské téma, byla jejich chlouba.
P. S. Pěkná recenze.

hadato

NO, co na to říct?!! ??? ???
Jak jsem to poprvé viděl v katalogu, tak jsem se zhrozil, je to opravdu hnus ty figurky. Prodloužení noh ještě beru, ale ty hlavy ve mě navozují dojmy, jako když jsem v hračkářství a všude kolem jsou čínské výrobky za pár korun. Autíčko je ale docela povedené, ale ta cena? Tímhle u mě Lego rozhodně kleslo!!

Ondra

Citace od: Marťas kdy 03.03.2010, 19:53:42
Citace od: JardaL kdy 27.02.2010, 22:47:15
... A teď takhle poměrně nevině se vetřeli tihle vojáci....
Tak v tomhle mě LEGO trochu zklamalo...  :-[ Já doufal, že k tomuhle se LEGO nikdy nesníží.. To, že jako jedni z mála (možná jediní) neměli to "moderní" vojenské téma, byla jejich chlouba.
P. S. Pěkná recenze.
A nesnížilo se, vojáci mají v toy story nezastoupitelné místo.Ješte řekni že i u Indiho je to pod čarou  :P .

P.s.:A je to stejně záměr  ;D, kdyby si všichni nehráli na morálku, tak se nikdo nebude snažit podstrčit klukovsky vděčná témata pod licenci nebo to uhrát na agenty.Děti si stejně ten tank postaví tak nebo tak  :D .

Měch

V Creatoru jsou taky stíhačky, Indiana Jones mluví sám za sebe a tady to samé.
Prostě bez něčeho vojenského by to nešlo, to ví každý malý kluk. Legu jde hlavně o to že nemají vyloženě "zelenou" sérii.

recenze je super
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!