Čo ste postavili z vlastnej fantázie?

Založil Najgel, 07.02.2010, 10:44:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Najgel

No ja som sa nudil tak som postavil toto: ;D
Lego,je Naj výmysel :-)

Shmade

Vítej!

Citace od: Najgel kdy 07.02.2010, 10:44:26
Čo ste postavili z vlastnej fantázie?
Všechno co je na tomto fóru označeno "(vlastní)" je postaveno z vlasní fantazie, pochybuju, že to lidi začnou dávat do tohodle tématu. :)

Jinak k tvému dílu, každý nějak začínal, ale úplné prvotiny nevím jestli má smysl prezentovat, s tim tady asi moc neuspěješ, ještě než ti sem někdo napíše trochu víc přímo než já, že model za nic nestojí pokusím se být aspoň trochu konstruktivní.

1. Tvar to má docela dobrej, ale nevim, jestli to má být auto nebo traktor (ta radlice?), nebo co?
2. Stavební technika 0/10, když už stavíš z klasického technicu, tak mezi technic bricky (kostky s dírami) dávej vždy 2 plate - (ty placatý věci), díky tomu ti zůstane zachovaná geometrie s kterou je Lego navrženo a budeš moct stavět i vertikálně a prostě to neni taková prasárna jako to máš ty, technic neni system. Taky se snaž aspoň trochu sladit barvy, třeba spodek udělat červenej, vršek žlutej, ne takhle pátý přes devátý
3. Funkce 1/10, vidim tam BB, ale to je tak všechno, tak jen čekám, že to nějakou funkci má
4. Prezentace modelu 1/10, fotky docela ujdou, ale chtělo by aspoň napsat co na obrázcích je a co to umí.

grohl

Bohužel nezbývá než souhlasit. Ve čtrnácti bys mohl mít už nějaké barevné cítění. Na modelu není zas tak málo kostek, aby to nešlo sestavit lépe. Příště se "nuď" o trochu déle a tvému modelu to prospěje. Hodně štěstí a vítej.

Fairytale

Mě je 14 a stavím podle mě slušně

Měch

ve svých 14ti jsem postavil první slušný stroj...tank, pok už to šlo ráz naráz

PS: ten tahač jsem postavil ve 12ti ale je hroznej

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

otaznik

Citace od: Sweetheart kdy 08.02.2010, 17:28:26
Mě je 14 a stavím podle mě slušně
Stavíš možná dobře, ale fotíš hrozně. Pokud chceš něco prezentovat, chce to zvládat obě tyto dovednosti.

Najgel

Ja mam len ten problém že si musím zaobstarať  viac kociek lebo lego som zdedil a je tam toho málo. :'(
Lego,je Naj výmysel :-)

Dominik.87

Taky něco do tématu.

Dominik.87

.