(vlastní)Truck trial (TATRA 4x4)

Založil Fairytale, 26.01.2010, 13:30:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fairytale

Ahoj tak jsem si konečně našel čas k zpracování videa
Tento truck je můj dá se říct první ,protože vetšinou jsem nepřelez přez přední nápravu

Můžete si říkat že to vůbec není TATRA ,ale nazývám to jen kvůli kabině... podvozek samozřejmě vůbec není jako u tatry ,ale jak říkam do složitějšího mechanismu se mi nechtělo pouštět.

Jsou použitý:
Jeden IF
2x XL motory každý na jednu nápravu
jeden M motor na zatáčení

Jezdí to celkem pěkně .nic nepřeskakuje a XL se nezastaví

Nevýhoda je ta přední náprava ... osa otáčení je dal od kola ,ale vzhledem k šířce modelu to ani není znát.
ODKAZ na video: http://www.youtube.com/watch?v=cV3Ml7udI5M

Plutoone

Na první truck dost dobrý. Kabina se ti povedla. Jen nevím, jak to zavěšení.  Kola jsou dost do písmene A. Ale šplhá dobře. Jen co je pravda. Hlavně po tom prkně.

Fairytale

Nvm co máš namysli jako jestli  ho netlačím ,nebo netáhnu na nějakým provázkem ? xD Vše co je ve videu zvládá

jakpet

Mě se to celkem líbí, ale to, jak se ti rozjížděj kola je nechutný!

Fairytale

Popravdě se moc nerozjížděj jen jak je to natáčený těsně před tatrou tak to tak vypadá.!

Plutoone

Citace od: Sweetheart kdy 26.01.2010, 14:29:23
Nvm co máš namysli jako jestli  ho netlačím ,nebo netáhnu na nějakým provázkem ? xD Vše co je ve videu zvládá
Ne, hodnotím to kladně, jako že fakt vyjede velký stoupání, aniž by se převracel.

germik

Citace od: Plutoone kdy 26.01.2010, 15:15:43
Ne, hodnotím to kladně, jako že fakt vyjede velký stoupání, aniž by se převracel.
To teda jo, to prkno nemá chybu ;D >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Sugarfree

S těma kolama to nějak vyřeš, nebo nafoť fotky ať je vidět, jak máš postavenej podvozek ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Matošo

tady výraz "jízda na prkně" dostává úplně jiný rozměr ...  :)

Fairytale

Nafot fotky to je problem ,když už ji nemam postavenu.

Tahle fotka je stará a není tam ještě dost úprav.