Technic díl pro Bulk order

Založil eNTy, 18.01.2010, 15:46:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Který Technic díl bys nejraději měl ve velkém množství?

Rámy 7x5
12 (63.2%)
Téčka
10 (52.6%)
Panely 5x11
10 (52.6%)
Dlouhý tančík
5 (26.3%)
Velký perpendicular
3 (15.8%)
E.T.
1 (5.3%)
Tenký liftarm 1x2
5 (26.3%)
Jiný (napiš do tématu)
2 (10.5%)

Celkem hlasů: 19

Hlasování ukončeno: 18.05.2010, 11:21:18

MeNadruhou

Citace od: peter kdy 01.03.2010, 18:32:19

Je to tvoje věc, ale přijde mi to jako hodně ubohý. Tohle je fórum, které tvoří mnoho lidí. Od fóra já tedy očekávám, že se zde bude táhnout pospolu a jeden druhému nebude kopat jámy. Asi jsem v tomto směru moc naivní. :'(

To už sem asi nepatří, ale na vysvětlenou- , proč budu posílat seznam 50 dílů, když ty díly co mě zajímají mám. když pošlu seznam 50 technic dílů tak akorát budu komplikovat Jindroušovi počítání, a když doplním seznam 40 díly z netechniku, tak deklasuju všechny technic díly, a z techniku nebudeme mít nic.
Já tímpádem nikomu jámy nekopu- ani technikářům, ani hradařům, vlakařům, space či komukoliv jinému.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Colonel32

No já měl seznam tak 20 položek, z toho půlka byla pro vlakaře a technik, a druhá půlka moje zeleň. Myslím, že většina lidí to pochopila tak, jako že by se mělo dostat na všechny, a vlaky i technik taky podpořila (o tom jak technik dopadne kvůli těm barvám, to je věc druhá), akorát nepovažovala za nutné se tím všude chlubit, a spíš se přijde jen na blbce, kteří to udělali špatně (a ještě se tím chlubí).

Citace od: MeNadruhou kdy 01.03.2010, 18:53:52...tak akorát budu komplikovat Jindroušovi počítání...

Jak u blbejch, furt dokola. Jindrouš nic nepočítá. Jindrouš si napsal program. Programu je jedno, jestli máš položek 1, 5 nebo 1000.

vasek

Někdo tady usilovně sháněl kardany, objednávám na tomto obchodu a kardanů tu má dost, takže jestli někdo nějaké chcete tak napište. Prosím ale prvně se podívejte ke Colonelovi do tématu Hromadný nákup na BL v jakém formátu poslat objednávku, další kdyžtak po mailu.

http://www.bricklink.com/store.asp?sID=79388&itemID=16068505

vasek

Takže nikdo žádný kardany nepotřebuje ? Zajímavé ! Pro jistotu objednávku uzavřu až zítra ve 21.00.

MeNadruhou

Citace od: vasek kdy 02.03.2010, 22:18:58
Takže nikdo žádný kardany nepotřebuje ? Zajímavé ! Pro jistotu objednávku uzavřu až zítra ve 21.00.

Ja doufám že dojdou z bulk programu.

ps: po kliknutí na odkaz to ukazuje toto: The Item(s) you requested were not found in this store. This could be because the item(s) you requested were either sold, did not exist or the seller removed them from their inventory.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

grohl

Pár kardanů by se hodilo, stejně jako ještě troška dalších dílů, které mu tam bohužel chybí.

vasek

Citace od: MeNadruhou kdy 02.03.2010, 23:08:45

ps: po kliknutí na odkaz to ukazuje toto: The Item(s) you requested were not found in this store. This could be because the item(s) you requested were either sold, did not exist or the seller removed them from their inventory.

Nevím, já když na něj kliknu tak se mi normálně zobrazí. Pro jistotu ještě jednou.

http://www.bricklink.com/store.asp?p=tommyboy123

Ad Lugbulk - vzhledem k tomu že nevím co jsme vlastně vybrali se na Lugbulk nespoléhám, navíc ceny taky nikdo nezná !

MeNadruhou

Je 10. března 23 večer, a "11 má být objednáno" znamená odeslaný wish list k proškrtání? bo od doby co Jindrouš uzavřel lugbulk tema, tak se nic nedělo, tak se cci ujistit že se nic neděje, nebo jsem to prošvihl...

Colonel32

Citace od: MeNadruhou kdy 10.03.2010, 23:07:23
Je 10. března 23 večer, a "11 má být objednáno" znamená odeslaný wish list k proškrtání? bo od doby co Jindrouš uzavřel lugbulk tema, tak se nic nedělo, tak se cci ujistit že se nic neděje, nebo jsem to prošvihl...

Se zeptej v main threadu a ne v technic subthreadu, myslíš že tady to Jindrouš čte?

MeNadruhou

Citace od: Colonel32 kdy 11.03.2010, 00:48:01
Citace od: MeNadruhou kdy 10.03.2010, 23:07:23

Se zeptej v main threadu a ne v technic subthreadu, myslíš že tady to Jindrouš čte?

To je uzamčené...

Jamesek

Další kolo Lugbulku. Nějaké nápady jaké Technic dílky by jsme si mohli prosadit v druhém kole?

grohl

Pneu hadičky po metrech-nejlépe v nových šedých
A pak třeba:

Měch

já jsem se minule neúčastnil, tak jsem pro to co bylo...pin-díra-pin a Axle 4 with Stop od každého by se hodilo těch 50...
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

eNTy

Já bych neopakoval díly z prvního kola, to se mi zdá nesmysl. Co se hadiček týká, lze za pár korun po metrech koupit v každém modelářství. Užití pro to 4paprskové kolo v Technicu moc nerozumím (krom srdcovky custom kardanů), něco mi uteklo? Tenký řetěz není špatný nápad, ale za mně osobně jich mám docela dost.
Já bych byl pro klasické menší díly v černé, těch se mi zdá, že mám pořád nedostatek. Tenké liftarmy 1x2 a 1x3, Velký Perpendicular, E.T. apod. Možná také to nové téčko, mám jich jen pár. A pak tenhle nový díl...

grohl

Pokud hadičky nevyužíváš jako součást designu, pak možná ano.
Pro ten rumpál už mám využití do budoucna nejen do custom kardanů-Leckdy se hodí součástka, ze které na tak malé ploše můžeš vést cokoliv do čtyř směrů.
Řetězu nemám ani jeden článek a cena není taky zas tak nízká.
S tenkými liftarmy souhlasím. Zbytek je mi celkem fuk.

Jamesek

Projel jsem všechny technic díly v katalogu a netoužím nijak zvlášť po ničem. To co bych chtěl jsou tak staré díly, že by je stejně TLC vyřadilo. Takže budu převážně podporovat nebo si koupím něco netechnic.

Ty nové díly (téčka a spol) jsou fajn, ale 50 ks jich chtít nebudu ...

MeNadruhou

ja bych byl pro
obdélníky (50 bych jich uživil)
téčka
panely 5*11
řetěz je dobrý nápad
hadice taky dobrá volba ( ja je ne a ne v brně sehnat)
s rumpálem vás podpořím, (25 bych si vzal, ale 50 bych jich asi nechtěl)
a tady to překřížený T
a pásová kola
to je tak všechno co bych já chtěl

Jamesek

eNTy

Upravil jsem anketu. Dlouhý tančík je tohle , ostatní viz Slovníček. Hlasování končí v úterý.

grohl

Panely 5x11 ve žluté? nebo v jiných barvách? Já jen, že v černé jsou na BL nesehnatelné.

MeNadruhou

Citace od: grohl kdy 13.05.2010, 11:53:06
Panely 5x11 ve žluté? nebo v jiných barvách? Já jen, že v černé jsou na BL nesehnatelné.

já bych červenou, ale v černé by to taky nebylo marný.

Citace od: Jamesek kdy 13.05.2010, 09:40:45
Citace od: MeNadruhou kdy 12.05.2010, 22:45:34
ja bych byl pro ...
Vše v násobcích 50ti kusů?

něco i ve více, jenom ne ty rumpály ( ty bych bral bud napůl s někým)

eNTy

Vše, kde barva není dána bych bral v univerzální černé, ať se hodí všem. U panelů nevím, váhal bych mezi černou a žlutou. Dvě barvy samozřejmě nepřipadají do úvahy.

grohl

Berme to takto: Černý panel stojí min 5.65 USD za kus a je jich mizerně málo, žlutý 1.94 USD/ks.

Jamesek

žlutých je dost na tom dumperu. Koupil jsem ve slevách dva a mám více panelů, než kdy budu potřebovat ;)

Mareken

Podle mě je problém , že v technicu se nedá snad ničeho uživit víc jak 50 kusů, krom těch základních věcí. Já bych byl pro ten řetěz, nebo co takhle třeba 1/2 Bush? Těch bych uživil i 200.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

grohl

Bushe seženeš za cent za kus. Bulk order je spíše cesta, jak přijít levněji k dílům, kterých je obecně málo popř. jsou drahé.

vasek

Citace od: grohl kdy 13.05.2010, 18:16:52
Bushe seženeš za cent za kus. Bulk order je spíše cesta, jak přijít levněji k dílům, kterých je obecně málo popř. jsou drahé.
No po minulém kole bych to viděl spíš takhle :
Bulk order je spíš cesta jak se dostat ve větším množství k dílům které se jinak špatně shánějí.

Cena (alespoň u položek o které jsem měl zájem) byla díky všelijakým poplatkům nakonec vyšší než když jsem si potřebné věci posháněl na BL.

PS. Pokud je někdo z Prahy a ví, že neobjedná za celý limit tak bych se k němu přidal, samostatně to pro mne nemá cenu.

Jamesek

Citace od: vasek kdy 13.05.2010, 18:26:16
... samostatně to pro mne nemá cenu.
Ani jako podpora?

vasek

Citace od: Jamesek kdy 14.05.2010, 10:13:01
Citace od: vasek kdy 13.05.2010, 18:26:16
... samostatně to pro mne nemá cenu.
Ani jako podpora?
Psal jsem o objednávce, s podporou nemám problém. Jen mi od Jindroushe přijde nefér, že podporovatelé podpoří jen vystavovatele ! Podle mne by se kvóta měla rozpočítat na všechny objednávající !

MeNadruhou

Citace od: vasek kdy 14.05.2010, 10:27:54

Jen mi od Jindroushe přijde nefér, že podporovatelé podpoří jen vystavovatele ! Podle mne by se kvóta měla rozpočítat na všechny objednávající !
Něco na tom bude, ale zase aby to bylo fér, tak nebýt vystavovatelů tak nemáme nic. A jak by se to provádělo? takhle kdo neobjedná z verze standard, tak pak to jindroush rozdělí ostatním, leda by standardům rovnou navýšil např o 1/3 z limitu těch, kdo neposlali wish list.