nakup LEga v LEGOlandu - zkusenosti??

Založil demeno, 15.01.2010, 17:31:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

demeno

Chstam se na jare do Legolandu, a chtel jsem se zeptat zda-li nevite v jakych senach se kupuje zbozi lego na vahu? A v jakych cenach sety. A zda-li ve zbozi na vahu je i Technic.

Dekuji

Miketuk

Byl jsem tam minulý rok a cena byla 8EUR/100g, nějakej technic tam byl, ale nevím co přesně, protože technic není můj šálek kávy.

Matošo

8EUR/100g  :o :o

no to teda potěškoště...

J0hny54

Citace od: Matošo kdy 15.01.2010, 18:34:34
8EUR/100g  :o :o

no to teda potěškoště...

To není tak moc, musíš si brát malinký dílky a pak se to vyplatí  :D

Miketuk

Tak v porovnání s BL průměrem se tam nevyplatěj téměř žádný kostky. Vyplatěj se tak tile, zeleň, malé plate a tile decorated. Pak taky figové, ale ti jsou za 1EUR/ks a každý 6. grátis. Můžou mít pokrývku hlavy a jednu věc do ruky. Vše si můžeš sestavit sám dle přání.

Hardegon

Citace od: Miketuk kdy 15.01.2010, 19:19:17
Tak v porovnání s BL průměrem se tam nevyplatěj téměř žádný kostky. Vyplatěj se tak tile, zeleň, malé plate a tile decorated. Pak taky figové, ale ti jsou za 1EUR/ks a každý 6. grátis. Můžou mít pokrývku hlavy a jednu věc do ruky. Vše si můžeš sestavit sám dle přání.

Holá pravda. Bedny kostek jsou nádherné, ale i přesto, že to jsou samotný díly přímo u nich, jsou drahý jako... no strašně moc. A figa jsem si chtěl složit a klidně i těch 6. Ale kompletního Castle figa jsem nebyl schopen z nabídky udělat. Kromě čaroděje a šaška.  :P

Miketuk

Já jsem si jich složil 6, všechny byly totální mix. Spíš aby byla vysoká cena na díly a něco taky na doplnění mých zásob. Třeba ženské vlasy, různé ksichtíky a zbraně.

Blade

Chtěl bych se zeptat jak se pohybují ceny setů popřípadě výběr

otaznik

Citace od: Blade kdy 28.01.2010, 07:49:37
Ceny jako na S@H.

ntr23

Citace od: Blade kdy 28.01.2010, 07:49:37

Ceny jako v katalogu LEGO, tedy doporučené maloobchodní.
Za kinem je stan, kde se dají sehnat sety až s 50% slevou. Mají pomačkané krabice, jinou barevnost kostek než by měla být, výprodejové sety.

http://ntr23.posterous.com/legoland-tipy

Hara

Když jsem byl v legolandu tak mě moc nepotěšilo že v shopu měli poměrně malý výběr setů. Čekal jsem že tam budou skoro všechny sady a ono skoro nic, od každé co tam bylo asi 20 ks, takže to vypadalo že toho tam je hodně