(Vlastní) Rally Car EVO III

Založil PsychoWard666, 01.01.2010, 17:15:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

PsychoWard666

Tak sem dal dohromady další auto na rally, převody nepřeskakujou vůbec, jezdí docela rychle, video bude snad zítra

- 2XL motory pro pohon všech kol

- 1M motor pro zatáčení

- 1 sada PF světel

nareb

Velice hezké skvělá barva a tvar už se těším na to video. A nemohl by si sem dát fotku podvozku. ;)

Měch

Přesně tak, chybí foto podvozku. Jiank skvělá práce, líbí se mi ty černé (36z) kola z XL motorů to jsi viděl u SnowWhitea, ne? a moc se mi líbí taky to zadní odpružení jak tam máš ty dva tlumiče- to aby to uneslo BB, že.
Takhle jsem chtěl udělat auto na Indoor :D, přesně takhle, ale tobě se to povedlo dřív. Jak jsem říkal, skvělá práce.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

PsychoWard666

No chtěl sem si nechat podvozek pro sebe, ale ono je to asi jedno  :), takže ho dam do prvního příspěvku.

Ty převody jsou takhle, protože moc nevěřim převodu 24 na 8, tohle je pevnější a zabere to minimum místa, dva tlumiče jsou jak kvuli BB tak kvuli motorum.

A nebude pro indoor zbytečný dělat auto s pohonem všech kol a odpruženim? Tam by mohlo stačit v pohodě auto s náhonem na zadek

Plutoone

Auto je fakt super. Že to bude uhánět ti věřím. zpřevodování tomu nasvědčuje ;D Hezká práce.

Plutoone

Počkej, ty zatáčíš zadní nápravou? Nebude to při tý rychlosti moc zběsilý?

Měch

nezatáčí zadní nápravou pouze má ve předu stabilizační (teď nevím co) osku... a vzadu má kola ukotvené jen jednou
tu stabilizaci mám taky, jestli ses díval na technic rally diskusi

To PsychoWard: na Indoor nebudu dělat 4x4. Myslel jsem tím že to budu mít trohu odpružené a taky jsem přemíšlel o 2 XL motorech jak to máš udělané ty
Fotky

PsychoWard666

jj zatáčim normálně přední, tu stabilizaci sem tam nechtěl dávat, ale po nárazu se mi vždycky to táhlo vytáhlo, a protože to nemá blatníky tak to bylo skoro pořád, takhle to drží, vzadu to drží taky v pohodě

Martys08

Moc hezký výtvor krásně barevné krásný tvar to bude úžasné video ,ale vůbec technicu nerozumím.

Mareken

Citace od: PsychoWard666 kdy 01.01.2010, 18:09:10
No chtěl sem si nechat podvozek pro sebe, ale ono je to asi jedno  :), takže ho dam do prvního příspěvku.

Ty převody jsou takhle, protože moc nevěřim převodu 24 na 8, tohle je pevnější a zabere to minimum místa, dva tlumiče jsou jak kvuli BB tak kvuli motorum.

A není 3:1 přeci jen na 2XL trochu moc? Nevyjedeš sebemenší kopeček..
Já to zkoušel taky,rychlost byla dobrá,ale auto bylo hrozně slabý.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

PsychoWard666

No nevim, ale co sem tak koukal na videa tak tam zase moc velký kopce nebyli, tak by to snad zvládlo

Marios

Já sice nic nestavím, jsem sběratel, ale po designové stránce to nemá nic podobného s rally evo vozem, to se na mě nezlobte. Vůbec když to tady tak občas projedu ty diskuze, tak se nestačím divit jaképak to výtvory a patvary dokážete hodnotit jako pěkné a podařené ???
Koupím TECHNIC sety: 8438 a 8455.

PsychoWard666

EVO znamená evoluce a je to tam protože tohle je moje třetí auto na rally, si to tady projdi celý  ;)

Sugarfree

Auto je to po designu docela pěkné tak 5/10, ale víc by mě zajímalo jak jezdí, jsem zvědav na video a zkus s ním i nějaké kopce, jak se tady o nich mluvilo jsem zvědav ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

PsychoWard666

jj zkusim, ale chtělo by to venku, ale to zejtra nestíham navíc v tomhle počasí toho mobilem moc nenatočim a nic jinýho nemam....o design mi moc nešlo, spíš sem to chtěl mít co nejlehčí

miky747

Ja nevim mě se to líbí je to jednoduchý a jezdí to . Určitě to má dobré jízdní vlastnosti .

To Marios : já se osobně soustředím na technickou stránku výtvoru , vzhled je druhořadá záležitost .   

PS : těšim se na video
Co je lepší než LEGO ?? Více LEGA

grohl

Citace od: miky747 kdy 01.01.2010, 22:29:22
To Marios : já se osobně soustředím na technickou stránku výtvoru , vzhled je druhořadá záležitost .   
Takže když sestrojím cokoliv, co bude po technické stránce v pořádku a vzhledově to bude jako nahodilá spatlanina dílů, tak je to OK? Budu stavět třeba Ferrari, bude mít spousty funkcí a vzhledově bude připomínat nabouraný Trabant, tak je to skvělý výtvor.  :) Promiň, ale D.E.S.I.G.N. prodává.

nareb

Jo desing by tam bít měl ale ty funkce sou důležitější.

miky747

já se nechci hádat ale podle mě je rozdíl jestli chceš stavět ferrari nebo custom auto :D

samozřejmě bych si nekoupil nabouraný trabant :)
Co je lepší než LEGO ?? Více LEGA

grohl

Samosebou neříkám, že to auto nepojede dobře, ale příď by si zasloužila předělat.

Měch

mě se předek líbí jak je, to protože to vypadá jako že, když to najede třebas na práh nebo špalík, tak to celé nadskočí ;D
Fotky

Měch

ještě sem se chtěl zeptat, jak tam máš uchycené ty zadní tlumiče k rámu auta, jestli normálním černým pinem nebo jiný, popř. oskou, z té fotky to není vidět...
Fotky

PsychoWard666

zadní tlumiče jsou uchycený normálnim pinem, každej zvlášť a funguje to dobře a daj se v případě potřeby i snadno vyměnit za měkčí  ;)

jinak se omlouvam že video neni, ale nemam teď vůbec čas