(cudzia) Mara Jade minifig

Založil myth, 20.11.2005, 00:20:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

myth

Na Ebay sa objavil minifig Mary Jade - Cisárovej ruky. Existuje v dvoch verziách - modrej a čiernej. Ide o limitovanú edíciu 30 kusov, takže ak chcete kúpiť poponáhľajte sa, v predaji sú už iba posledné 2 ;) .

Podľa môjho názoru je minifig celkom vydarený. Za veľké plus považujem "nasratý" výraz tváre, vlasy a puzdro na blaster na nohách. Avšak minifigu sa dá vytknúť pár drobností:
1) farba svetelného meča - mala by byť fialová, nie modrá,
2) holé ruky - nemá si kam schovať druhý blaster,
3) názov minifigu - Mara Jade Skywalker - The Emperor's Hand je úplne nesprávny. Môže byť buď Mara Jade - The Emperor's Hand alebo Mara Jade Skywalker, nikdy nie ten názov čo je uvedený. Ale to je len drobná chyba, ktorá nemá na kvalitu minifigu vplyv.

Celkovo minifig hodnotím na 95%, a to kôli rukám. Čepeľ svetelného meča je možné nahradiť za fialovú, takže táto chybička nie je v hodnotení braná do úvahy.

When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Cavelon

Radical

Sem zmaten, může mi prosím někdo vysvětlit o jakou postavu z filmu se jedná ?  ::) ???
Old lego , good lego.

myth

Citace od: Cavelon kdy 20.11.2005, 00:23:19
A čo Ty - už to máš?
Nie, ani do tej aukcie nepôjdem. Pozri sa na ňu - je 5 dní do skončenia a cena je už cez 20 dolárov. To pôjde hodne vysoko. Doma zatiaľ tlačiareň na peniaze nemám ;) (keby si mal ozvi sa, dohodneme sa ;D ).

Citace od: Radical kdy 20.11.2005, 00:28:19
Sem zmaten, může mi prosím někdo vysvětlit o jakou postavu z filmu se jedná ? ::) ???
O žiadnu, Mara Jade je postava z Expanded Universe - z kníh a komixov. Ale je aspoň "duchovne" prítomná v Ep. VI. Samozrejme v scénach, ktoré vo filme niesu, neboli nikdy natočené a boli vymyslené 10 rokov po natočení filmu 8) .

rdk

Možná by stálo za to explicitně upozorňovat na to, že se jedná o Expanded Universe. ;) Ten totiž 99,98% lidí nezná. ;D ;D :P

Nemluvě o tom, že to není lego, ale "mod". :P

J_BOB

"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

myth

Citace od: J_BOB kdy 20.11.2005, 10:51:23
na fbtb su odkazy aj na par astrodroidov

Hej, videl som ich ale nedával som ich sem, pretože niesu ničím nejak extra zaujímavý. Stále to je R2-D2, iba premaľovaný.

J_BOB

nahodou su celkom pekne ja som skusil na jednu taku kocku ako je hlava R2 namalovat hlavu astrodroida a dopadlo to strasne (krive, skarede, rozmazane). este ze som mal tych dielov viac z "lego sacku".....
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader