Chybějící kolečka v okýnku 17 adventního kalendáře

Založil eNTy, 17.12.2009, 10:36:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Dnes ráno jsme si otevřeli okénko 17 letošního CITY adventního kalendáře. Pěknému úklidovému vozíku však chyběli v pytlíčku kolečka (jak disky, tak pneumatiky). Jsem sám, nebo je nás víc?

Villa Legina

Uplynulo 35 rokov od môjho prvého Lega a nikdy sa mi nestalo, že by v originálnom balení z obchodu niečo chýbalo. Vždycky sa na toto dalo spoľahnúť. Až .... minulý rok som kúpila sadu okien a dverí 6117 po dve krabice. A v jednej z nich chýbal 1 ks rám dverí (!!!). Ostala som v miernom šoku. Ale potom som sa zmierila s tým, že asi je to fakt len výnimka, tak som to nechala tak, veď nakoniec - budem sa naháňať kvôli jednému rámu? Ale ako teraz vidím výnimka to asi nie je. Darmo, už to nie je Švajčiarsko.

Villa Legina

Ale ešte by som chcela doplniť - ak si dáte tú námahu a s problémom sa obrátite na Lego, buď cez predajcu alebo priamo, myslím si, že určite Vám reklamáciu uznajú. Len stojí to čas.

Petrjr

Citace od: leggina kdy 17.12.2009, 11:17:04Len stojí to čas.

No, to naklikání formuláře jsem měl za pár minutek (šlo jednou o nějaké růžovoučké díly do belville). A přišlo to pak poštou, do CZ, v době kdy tu ani oficiálně takto reklamace nedělali.

maeror

Citace od: xtepn01 kdy 17.12.2009, 10:36:08
Dnes ráno jsme si otevřeli okénko 17 letošního CITY adventního kalendáře. Pěknému úklidovému vozíku však chyběli v pytlíčku kolečka (jak disky, tak pneumatiky). Jsem sám, nebo je nás víc?

Tak to jsi mne vyděsil, chystáme se vybalovat, až přijde syn v poledne ze školy, tak jsem zvědav, jak dopadneme. Je mi jasné, že by nebyl problém to vyreklamovat, ale ta radost by byla přece jen poloviční...

Jarmila

Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

maeror

Konečně jsem se dostal domů a mohl si oddechnout - u nás taky.

Filipkod

Nech vás lego sprevádza !

MwK

Ja som ešte neotvoril...  ;D
Si šetrím až na večer... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

mph1

Nám už párkrát kostičky chyběly, dvakrát byly poničené (vypadaly jako spečené teplem). Vyplnil jsem formulář a kostičky s omluvným dopisem byly doma. Ani to moc dlouho netrvalo.

Doporučuji stejný postup - koneckonců je to jedna z věcí/služeb, které si v origo LEGO setech platíme ;D

V Adventním kalendáři jsme zatím bez chyb - ťuk ťuk

otaznik

Citace od: leggina kdy 17.12.2009, 11:13:37
Uplynulo 35 rokov od môjho prvého Lega a nikdy sa mi nestalo, že by v originálnom balení z obchodu niečo chýbalo. Vždycky sa na toto dalo spoľahnúť. Až .... minulý rok som kúpila sadu okien a dverí 6117 po dve krabice. A v jednej z nich chýbal 1 ks rám dverí (!!!). Ostala som v miernom šoku. Ale potom som sa zmierila s tým, že asi je to fakt len výnimka, tak som to nechala tak, veď nakoniec - budem sa naháňať kvôli jednému rámu? Ale ako teraz vidím výnimka to asi nie je. Darmo, už to nie je Švajčiarsko.
Toto téma už tu mockrát padlo, pokud tě zajímají naše zkušenosti, tak za pomoci vyhledávání jistě tato témata objevíš.
Namátkou zde a zde.

pryb

Citace od: MwK kdy 17.12.2009, 21:16:31
Ja som ešte neotvoril...  ;D
Si šetrím až na večer... ;)
Večer je u nás bez šance, já pravidelně v sedm ráno slyším "tatíntu, talendáz, otevzeme, jo".
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

šipka

Trochu mimo ale u pirátského kalendáře se mi stalo, že u druhého červenokabátníka byl místo černého tříroháku  (http://www.peeron.com/inv/parts/2544?img=9923)  asi omylem klobouk shako (http://www.peeron.com/inv/parts/2545?img=9199)  Velice potěšitelné  :D :D  stalo se to také někomu či pouze ojedinělá anomálie ?

Petrjr

Citace od: šipka kdy 18.12.2009, 10:44:46... se mi stalo, že u druhého červenokabátníka byl místo černého tříroháku asi omylem klobouk shako ...
To jako tam byl dvakrát Imperial Guard Shako (jeden tam má být, je i v seznamu na boku kalendáře i v peeron seznamu http://www.peeron.com/inv/sets/6299-1)

U nás byl je jednou.

šipka

ano dvakrát. starej dobrej bez potisku  :D ;D v tomto případě chybka vynikající.

sam.no

Nám teď v hradu 7094 chyběl 1ks 'Wheels Skateboard' (45918), reklamaci jsem odesílala 3.12. a zatím nic.  :'( Doufám, že je to jen tím, že je před Vánocema, protože při poslední reklamaci duplo kytky byla nová doma do týdne.

Prosím nevíte někdo, jestli když to přes ty stránky odešlete, jestli příjde na mail zpráva o přijetí? Mám totiž pocit, že posledně mi přišel nejdřív nějakej noreply mail a teď mi nepřišlo nic. Tak si nejsem jistá, jestli jsem to odeslala správně.

Předem díky za odpověď. Sam :)

otaznik

Citace od: sam.no kdy 20.12.2009, 07:46:31
Prosím nevíte někdo, jestli když to přes ty stránky odešlete, jestli příjde na mail zpráva o přijetí? Mám totiž pocit, že posledně mi přišel nejdřív nějakej noreply mail a teď mi nepřišlo nic. Tak si nejsem jistá, jestli jsem to odeslala správně.
Přijde email.