(vlastní) Průzkumná loď

Založil spacebuilder, 13.12.2009, 18:55:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

spacebuilder

Zdravím,
Postavil jsem průzkumnou loď určenou ke zkoumání hlubokého vesmíru. Posádku tvoří 7 osob: Velitel, pilot, zdravotník, inženýr a tři vědci. Loď má k dispozici dvě oddělitelné průzkumné sondy a dvě průzkumná vozítka. Loď je vybavena i únikovým modulem, kam se vejde celá posádka. Toto plavidlo má tři paluby, a je vybaveno pro nejsložitější mise.  :) Ve výzbroji jsou i čtyři silná děla. Na první palubě je můstek, druhá paluba je nejprostornější a nachází se tam dvě kajuty, konferenční místnost, strojovna, relaxační místnost, nákladový prostor, transportní místnost, koupelna, ošetřovna a kyslíková zahrada. Na třetí palubě je vstup do lodi, menší nákladový prostor, vědecká sekce, servisní sekce a pro případ nouze únikový modul.  ;) Všechny tři paluby jsou průchozí a jsou propojeny schodištěm.

Vnitřek lodi je osvětlený osmi žárovičkami a dvěma optickými vlákny. Jsou napájené ze dvou 9V baterií.

Gibur

NO...
Bylo by to hezké kdyby tam nebyli tak mixované barvy,konstrukce se mi líbí,ale chtělo by to udělat třeba ve 2,či 3 barvách. :-\
Takhle to vypadá,jako kdbyby to spadlo do palety s barvami.
Ale líbí se mi ta fantazie,že si dokáže stat cokoli chceš,třeba oranžové hrady.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Siegnord

Zatraceně pěkná loď. Doufám, že přihodíš i fotky interiéru. Rád bych viděl ty průchozí paluby. A když budeš u toho tak se zamysli nad nějakým ničením téhle lodi. Mohlo by to vypadat úzasně. Třeba útok vetřelů a boje na palubách se závěrečným ústupem posádky.  ;)
  A oceňuji, že se nebojíš používat více barev - tedy to, co zrovna máš. I tak to máš vzhledem k nedostatku jednobarevnosti velmi sladěné.

Sugarfree

kdyby to bylo třeba jen dvoubarevné, taky by se mi to asi líbilo víc ;) ...ale také to znám, že když nemáš, tak prostě stejně barevné kostky nemáš a nemáš :D :D i přeš tu pestrobarevnost je to velice povedené a moc se mi to líbí :) ...kdyby přibyly i fotky interiéru, nebylo by to na škodu ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

spacebuilder

Je mi jasné, že je to moc barevné, nemám dost kostek v jedné barvě. Ale snažil jsem se to alespoň sladit, jak to šlo. Mám fotky celého interiéru, postupně to sem naházim.

spacebuilder

Odpojené sondy, vozítka, záchranný modul a vstup do servisní sekce. Interier ještě dodám.  ;)

spacebuilder

Přidávám plánky jednotlivých palub a celkový pohled na palubu 2.

spacebuilder

Můstek  8)

spacebuilder

Kajuty

spacebuilder

Konferenční místnost

spacebuilder

Strojovna

spacebuilder

Transportní místnost, koupelna, kyslíková zahrada

spacebuilder

Ošetřovna, relaxační místnost, nákladový prostor

spacebuilder

A nakonec Vědecká sekce na palubě 3  8)

xjankox

:o Paráda, ako si to do detailov všetko premakal,  páči sa mi to.
Ďakujem

Togaran

MOOOOOOOOOOOOONSTRUM!
Říkal sem si co je to zpevněnou hromadu kostek, když sem viděl ty první fotky. Ale ten interiér... smekám, klaním se a slintám :P Je to sice šílenej zmatek, ale plno zajímavých prvků a jako celek to působí skvěle, na ty barvy nehledím, to podle mě nebere body konstrukci. Člověk si před stavbou musí říct, jestli to chce barevně dokonalé nebo dát přednost tvarům. Moc slušná práce, jestli budeš pokračovat jako si začal, spaceaři mají novou posilu  8)
Kostkovou zásobu máš podle fotek slušnou, vidím tam prvky snad z celého LEGO vesmíru z konce minulého století a moc se mi líbí že využíváš průhledných skel a panelů. Poslední dobou ze space mizí :( Obzvlášť oceňuji, že loď je připravená na všechno, únikové moduly, průzkumné raketky a vozítka, vlastní laboratoře, ošetřovny, zahrady a zasedací místnosti. a všude nějaké nářadí, hadice a rostliny a mříže a počítače... geniální  >:D Osvětlení tomu už jen dává korunu :)
koukej založit brickshelf a zveřejnit galerii i nepublikovaných snímků! a taky dalších staveb, vsadím se že něco v záloze máš ;)
Takhle si představuju nástup na kostky

Btw: kdy si to stavil? je to nějaká stavba z dětství nebo tě napadlo jen tak, že postavíš takovouhle příšeru? :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

spacebuilder

Díky za zhodnocení  :)
Začal jsem to stavět asi před rokem, pak jsem to několikrát překopal, dodělal jsem osvětlení a vylepšil interiér. Mám rád, když jsou modely živější  >:D , ale kdybych měl víc jednobarevných kostek, tak bych tu barevnost srazil.  ;)

Siegnord

jj, fakt dobrá loď. Hlavně se mi líbí, že je kompletně průchozí a zajišťující veškeré životní potřeby posádky  :D, neboť většina vesmírných korábů má pouze kokpit a zbytek je design.  :P

Mtron

Jsem potěšen z toho, že se našel další space stavitel. Doufám, že ti to vydrží a rozšíříš naše skromné řady.

K lodi.

Bez kostek to nejde a s kostkami taky ne  ;D nebo s ženami? No nic, ta barevnost trošku kazí dojem z  celkové stavby. Tvar lodi mi připomíná nafouklou bublinu  ;D interiéry nevím tohle se z fotek dost dobře nepozná. Nechci tu tvrdit, že jsou super, ale ani, že by to bylo špatný. Každopádně je co zlepšovat. Jako průzkumná loď má jistě nějaké štíty a zbraně nějak mi to na té lodi uniká. Jinak co je to za rod, frakci, kmen nebo národ?

Takže abych to shrnul. Stav dál jako první vlaštovka a příchod na kostky dobrý. Není nic než dobrá kritika pokud se to kritikou dá nazvat. Pokud chceš pokračovat tak slaď barvy a dej jim nějaký název.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Girion

Hurá ,další kdo staví barevně  ;D  ;) !
"Jestliže hledání kostek za každou cenu je šílenství, pak ano můžete mi říkat že jsem šílený."

otaznik

Velmi zajímavá stavba:

- tvar lodi
-- ta strašná barevnost, do budoucna by to chtělo vyladit, jinak to bude kazit dojem každé tvojí větší stavby

+ nápad
+ propracovanost interiérů a celková "životaschopnost" lodi, to se mi moc líbí