(Vlastní)The end is near

Založil Rhox, 03.12.2009, 21:31:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Rhox

Není to úplně vignetta, protože se mi to nepodařilo vměstnat na 6 x 6, udělal jsem to 8 x 8, ale nenapadlo mě, kam jinam to dát...
Tak schválně, kdo pozná na kterej film zítra jdu:)

eNTy

Rhox

Citace od: xtepn01 kdy 03.12.2009, 22:02:33
Viněta super.
Zombieland?
Jo,přesně tak:) Díky, jsem rád,že se líbí..

Colonel32

si někdo špatně přečetl zadání, ne?

8x8 je dokonce běžnější viněta než 6x6

grohl

Rhox

Citace od: Colonel32 kdy 04.12.2009, 01:27:00
si někdo špatně přečetl zadání, ne?

8x8 je dokonce běžnější viněta než 6x6
Tak to sem si teda fakt přečet špatně zadání,žil jsem v tom,že je to pouze 6 x 6...

Filipkod

Nech vás lego sprevádza !

Gibur

Skvělý ;),ta hlava zombie je nálepka?
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Filipkod

Citace od: Dog-Čum kdy 04.12.2009, 15:35:04
Skvělý ;),ta hlava zombie je nálepka?
Aj mna by to zaujímalo  :) ja poznám takú hlavu " na zombíka  ;D " iba jednu - http://www.thebrickplace.biz/catalog/d16%202_thumb.JPG

Rhox

Jo,hlava, nápis na papundeklu a značení zastávky jsou všechno nálepky. Udělal jsem si celou sadu zombie-obličejů, protože bych chtěl postavit menší sérii MOCů s touto tématikou. Postapokalyptický světy totiž miluju a ty, ve kterých jsou zombie úplně nejvíc:)
Jinak všem děkuji za kladný ohlasy...

Filipkod

Citace od: Rhox kdy 05.12.2009, 10:37:29
Jo,hlava, nápis na papundeklu a značení zastávky jsou všechno nálepky. Udělal jsem si celou sadu zombie-obličejů, protože bych chtěl postavit menší sérii MOCů s touto tématikou. Postapokalyptický světy totiž miluju a ty, ve kterých jsou zombie úplně nejvíc:)
Jinak všem děkuji za kladný ohlasy...
Aha ... a ak sa môžem spýtať z kade ich máš ?(ebay?)  ;D  A teším sa na  dalšie výtvory  ;)

Rhox

Udělal jsem si je ve Photoshopu:)

Filipkod

Nychrom

Pokud někdo viděl Krvavý sníh ,, tak by byl pěkný MOC z toho ,ty obličeje jsou opravdu podařený a připomínají mi právě zombie z toho filmu,jednalo se o mrtvoly německých vojáků SS z WWII
Lego je jedna věc, ale důležitější je nápad.

Rhox

Citace od: Nychrom kdy 08.12.2009, 22:59:36
Pokud někdo viděl Krvavý sníh ,, tak by byl pěkný MOC z toho ,ty obličeje jsou opravdu podařený a připomínají mi právě zombie z toho filmu,jednalo se o mrtvoly německých vojáků SS z WWII
To je tím, že v Dead Snow byly ty zombie neklasicky šedý, většinou mají ve fimech normálné barvu, akorát jsou zakrvácený. Když sem přemýšlel jak je pojmout v Legu, tak sem ještě uvažoval nad Sand Green barvou, ale to by vypadaly jako orci, takže jsem se nakonec přiklonil k Light Gray...
Ale je to dobrá poznámka, až teď mě bouchlo do očí, že to mám fakt jak v Dead Snow ;D