Papírové LEGO

Založil Jindroush, 15.11.2009, 21:57:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

maeror

To je výzva pro naše lepiče, Colonel32 by mohl zkusit zapojit známé z papírového modelářství ;)
Jenom nevím, jak by se ti pravověrní dívali na lepení tavnou pistolí místo Herkulesu >:D

Ale vážně - sice to muselo dát hrozné práce, nicméně poněkud mi uniká význam toho všeho snažení... ty pohozené kostky na konci, to má být nějaká výtvarná performance? Výstava moderního umění po japonsku?

otaznik

Citace od: maeror kdy 15.11.2009, 23:12:46
To je výzva pro naše lepiče, Colonel32 by mohl zkusit zapojit známé z papírového modelářství ;)
Jenom nevím, jak by se ti pravověrní dívali na lepení tavnou pistolí místo Herkulesu >:D

Ale vážně - sice to muselo dát hrozné práce, nicméně poněkud mi uniká význam toho všeho snažení... ty pohozené kostky na konci, to má být nějaká výtvarná performance? Výstava moderního umění po japonsku?
IMHO nějaký projekt, kdy nechali volně přístupnou "studovou" stěnu, vedle ní pohozené kostky a čekali, co s tím udělají náhodní kolemjdoucí.

maeror

Citace od: otaznik kdy 15.11.2009, 23:28:06
IMHO nějaký projekt, kdy nechali volně přístupnou "studovou" stěnu, vedle ní pohozené kostky a čekali, co s tím udělají náhodní kolemjdoucí.

Tak to se moc nepředvedli, škoda, že kolem nešel někdo z Kostek :)

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: maeror kdy 15.11.2009, 23:12:46
Podľa všetkého áno, táto fotogaléria ukazuje miestnosť z iného profilu a z pohodených kociek nakoniec aj niečo vzniklo.