Předváděčka NXT 2.0

Založil Jindroush, 28.10.2009, 12:48:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Ve dnech 31.10.-1.11. (tato sobota a neděle) se bude konat předváděčka nového NXT 2.0 u/v prodejně Sparkys v Palladiu Praha, vždy mezi 9 a 18 hodinou.

Takže kdo uvažuje o pořízení, vyražte se podívat.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

vasek

Zdravím,
byl se tam někdo podívat a případně může poreferovat ?
Díky Vašek

Shmade

Já jsem se tam byl podívat oba dva dny od rána do večera. :) Prezentoval jsem tam tři modely, Alfa Rexe, robota Morph, podle instrukcí z internetu ( http://cache.lego.com/upload/contentTemplating/MindstormsBroc/otherfiles/2057/download973CCF1326F19B09757C5931F0AEF1B3.wmv ) a jeden výtvor byl můj vlastní - hra pro jednoho, nebo dva hráče, o té se pak rozepíšu víc ve vlastním tématu.
Na notebooku běželo čtyřiceti minutové video věcí postahovaných z Youtube.
Celkově prezentaci hodnotím jako úspěšnou, když to někoho zaujalo, tak se zdržel vždy tak minimálně čtvrt hoďky na vyslechnutí možností setu, ukázku programovacího prostředí atd. 
Včera se stavil Vasek a myslím, že nelituje. :)

Jamesek

Citace od: Shmade kdy 02.11.2009, 13:01:43
Já jsem se tam byl podívat oba dva dny od rána do večera. :) Prezentoval jsem tam tři modely, Alfa Rexe, robota Morph, podle instrukcí z internetu ( http://cache.lego.com/upload/contentTemplating/MindstormsBroc/otherfiles/2057/download973CCF1326F19B09757C5931F0AEF1B3.wmv ) a jeden výtvor byl můj vlastní - hra pro jednoho, nebo dva hráče, o té se pak rozepíšu víc ve vlastním tématu.
Na notebooku běželo čtyřiceti minutové video věcí postahovaných z Youtube.
Celkově prezentaci hodnotím jako úspěšnou, když to někoho zaujalo, tak se zdržel vždy tak minimálně čtvrt hoďky na vyslechnutí možností setu, ukázku programovacího prostředí atd. 

škoda, že tě nenapadlo se mi ozvat ;) v týdnu tu byla upoutávka, ale já na to přes víkend úplně zapomněl ;) Rád bych přišel, škoda. Tak si to poslechnu až v nějaké lego hospodě . . .

vasek

Citace od: Shmade kdy 02.11.2009, 13:01:43

Má pravdu předsedo !

Opravdu nelituji a kdybych věděl, že tam bude Shmade tak bych přišel i dřív, protože ta hodina a půl utekla jako deset minut a rád jsem ho viděl.

PS. Tedy je - Shmadeho i Mindstorma !

Shmade

Já jsem ti chtěl volat, ale pak jsem na to zapomněl, ono to tam docela rychle uteklo, moc chvil, kdy bych si tam s nikým nepovídal nebylo...

Shmade

Kdo nestihl předváděčku minule, tak má ještě jednu šanci tento víkend, tedy 5. a 6., místo konání je stejné, tedy OC Palladium v Praze, hračkářství Sparkys.
Během tohoto víkendu bude sleva 20% na veškeré zboží v hračkářství, takže by se to dalo využít i k nákupům...

Jamesek

Citace od: Shmade kdy 01.12.2009, 18:12:13
Kdo nestihl předváděčku minule, tak má ještě jednu šanci tento víkend, tedy 5. a 6., místo konání je stejné, tedy OC Palladium v Praze, hračkářství Sparkys.
Během tohoto víkendu bude sleva 20% na veškeré zboží v hračkářství, takže by se to dalo využít i k nákupům...

Budu na to myslet, budu na to myslet, budu na to myslet ... radši mě v sobotu ráno prozvoň ;)

Shmade

Tenhle víikend (29. a 30. května) se uskuteční prezentace Lego Mindstorms 2.0 v prodejně alza v Praze Holešovicích. Prezentace bude probíghat od 10 do 19 hodin.
Tak koho by to zajímalo, rád se s Vámi uvidím.

Shmade

Tak prezentace proběhla... Oproti sparkysu to bylo asi trochu náročnější, protože díky alza akci "den dětí - malých i velkých" kdy probíhaly všelijaké soutěže a prezentace všeho možného, tam bylo opravdu hodně lidstva. Já byl hned u vchodu do prodejny/showroomu, takže se zastavil skoro každý. O výtvory se zajímaly i malé děti, kterým mindstorms neni tak zcela určen, takže jsem musel párkrát nahrávat smazané programy a přidělávat odmontované díly. :) Zájem projevovaly nejen děti, ale i jejich rodiče a často také dospělí bez doprovodu ratolestí. Bavil jsem se i s lidmi, kteří stavebnici už vlastní, ale i tak měli dotazy, případně jsem jim dal čeký návod v případě, že si stavbnici koupili v době, kdy byla ještě dodávána pouze s anglickým návodem.
Celkově to bylo fajn, ale jak nejsem zvyklej celý den mluvit, tak to byl nápor na hlasivky. :)

V příloze dávám jednu ilustrační fotku jak vypadal stánek bez lidí.

Shmade

4.9. se uskuteční další prezentace Lego Mindstorms NXT 2.0 v prodejně Alza v Holešovicích. K vidění bude 6 stavebnic v akci.

Shmade

Připomínám dnešní předváděčku v Alze - v Holešovicích, předváděčka je součástí oslavy 16. narozenin Alzy, bude tam hromada dalších předváděček, soutěží a tak... :)

Více info o celé akci je tady:
http://www.alza.cz/InfoPage.asp?TP=MN&ID=1286

Shmade

Tuto sobotu 4.12. se uskuteční další předváděčka NXT 2.0 v showroomu Alzy v Praze Holešovicích.

Se někdo stavte, rád vás uvidím. :)

Shmade

Pár fotek z předváděčky, nejvetší změnou oproti minule bylo to, že jsem měl konečně plnohodnotný stánek, ne jen to co si naberu z domova.