6208 B-Wing Fighter (2006)

Založil myth, 14.11.2005, 21:31:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

myth

Už sa nám objavila prvá recenzia na nový B-Wing. treba vedieť po anglicky.

Hlavné body recenzie:
- nový set je oveľa lepší ako pôvodný
- 2 minifigy: pilot B-Wingu a Sullustanský pilot!!!

(Poznámka pre neznalcov SW - sullustana ste mohli vidieť v Ep VI ako Landovho kopilota v Millenium Falcone pri útoku na druhú hviezdu smrti.)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Police collector

Ono už se to prodává  :o  :o  :o ? Ty jo, kdyby to tak legáček dovezl do Vánoc... To by bylo :P
Terminated.

rdk

CitaceOno už se to prodává 

Jistěže ne...

myth

Citace od: Police collector kdy 14.11.2005, 23:17:51
Ono už se to prodává  :o  :o  :o ?

Keď si prečítaš recenziu tak zistíš, že recenzentovi bol odprezentovaný jeden model na stretnutí z nejakým Stevom z TLC. Avšak keď si prečítaš koniec recenzie tak zistíš, že recenzent si ho chce kúpiť túto zimu, alebo ho očakáva ako vianočný darček. Takže v civilizovaných krajinách bude dostupný pred vianocami.

Police collector

Haha to je fakt objektivní. Svého času jsem taky psal recenze (na modely) ale recenzovat něco co mu bylo odprezentováno někde na předváďečce... Každopádně model to je podle obrázků pohledný. Takže se dál těším - i když jsem skeptik a odhaduji že v ČR/SR bude tak v únoru... Bohužel :/

EDIT: Teď jsem si všiml (ještě než jsem si přečetl ten článek) že to má integrovaný kanónek  v trupu - pěkné :)  
Terminated.

myth

Citace od: Police collector kdy 15.11.2005, 01:04:38
... ale recenzovat něco co mu bylo odprezentováno někde na předváďečce...

Skús si najprv tú recenziu prečítať a až potom sa k nej vyjadrovať.  To "někde" bolo okrem TexLUG D/FW stretnutia aj na osobnom stretnutí v nejakej reštaurácii.

J_BOB

obrazky noveho B-wingu na brickshelfe :) je fakt velmi pekny az na pilota...  :D inak krasne urobena je ta vec do ktorej pristave :) vidim tam len jednu zasadnu chybu  :o
RUZOVA!!!! :-[

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=157006
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader