speed computer za 150,-

Založil corelxt, 14.11.2005, 13:17:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

je podle Vas set Speed Computer (5206) k necemu dobry?

rozhodne ano!!
8 (33.3%)
je to na prd..
3 (12.5%)
nevim, je mi to fuk
13 (54.2%)

Celkem hlasů: 23

corelxt

tohle snad mluvi samo za sebe:

http://mimibazar.cz/foto.php?id=466449

dle informaco prodavajici se jedna o novy nerozbaleny set 5206

KLF

Vzdy som si kladol otazku, ci ma tento set nejake prakticke vyuzitie. A dodnes trvam na tom, ze nie. V LEGU proste je toto na nic. Ani hratelnost s tym nie je, ani ine vyuzitie prakticke...
Terminated.

corelxt

Citace od: KLF kdy 14.11.2005, 13:29:14
Vzdy som si kladol otazku, ci ma tento set nejake prakticke vyuzitie. A dodnes trvam na tom, ze nie. V LEGU proste je toto na nic. Ani hratelnost s tym nie je, ani ine vyuzitie prakticke...

nejspis, jen sem poukazal na levnejsu variantu jak na ebay...

edit: osobne zkusenosti nemam, takze az vyzkousim, mozna reknu ;D

Jarmila

Nesouhlasím s Tvým názorem. Kluci si postaví auto, každý podle svých představ. Závodí, kdo dojede dál, kdo rychleji projede dráhu, ... Vyblbnou se, pohrají si, nevymýšlejí lumpárny, ..., hrají si. A kdo si hraje, nezlobí.  :-*
Podle mne to k legu-technic patří a má to svoje uplatnění.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

KLF

Citace od: Jarmila kdy 14.11.2005, 13:47:20

Nesouhlasím s Tvým názorem. Kluci si postaví auto, každý podle svých představ. Závodí, kdo dojede dál, kdo rychleji projede dráhu, ... Vyblbnou se, pohrají si, nevymýšlejí lumpárny, ..., hrají si. A kdo si hraje, nezlobí.  :-*
Podle mne to k legu-technic patří a má to svoje uplatnění.

Venujem sa LEGU 25 rokov, ale nejak ma fakt nenapada hratelnost s tymto zariadenim.
OK - mozes mi teda vysvetlit nejak podrobnejsie, ako sa s tym konkretne hraju ? Kde to maju namontovane a k comu im to vlastne je.

Dik.

Terminated.

Jarmila

Citace od: KLF kdy 14.11.2005, 14:14:15
Venujem sa LEGU 25 rokov, ale nejak ma fakt nenapada hratelnost s tymto zariadenim.
OK - mozes mi teda vysvetlit nejak podrobnejsie, ako sa s tym konkretne hraju ? Kde to maju namontovane a k comu im to vlastne je.
Dik.

Tak až zase začne synátor s kamarády doma řádit s technic-auty, tak jim ho seberu a zjistím podrobnosti. Ale kdy to bude, nevím, teď si hrají s hrady-nehrady nebo honí nelegové auto na dálkové ovládání. Ale budou mít 4 dny volna, tak třeba ....

corelxt

jen me tak jeste napada... ze by to mela byt hracka pro deti, takze deti oceni, zda je to zabavny a hratelny, ci nikoliv...

nazor 34-letyho mazaka muze byt trochu off ;D

Jarmila

Citace od: corelxt kdy 14.11.2005, 14:42:18
jen me tak jeste napada... ze by to mela byt hracka pro deti, takze deti oceni, zda je to zabavny a hratelny, ci nikoliv...

Jen mě tak napadá.     Lego je HRAČKA PRO DĚTI.  ;D ;D ;D
Že jsou ty děti někdy trošičku starší, snad nevadí.  ;D ;D ;D

KLF

Citace od: corelxt kdy 14.11.2005, 14:42:18

nazor 34-letyho mazaka muze byt trochu off ;D

Tak neviem. Mam svoje s LEGOM "odhrane" a myslim, ze si viem predstavit, ako sa s ktorym LEGOm da hrat. Ja za to nemozem, ale pri tomto sete som mimo. Ano - je mi jasne, ze sa namontuje na nejake auto z LEGA (vyzerat to musi uzasne  :D ) a taha sa tym po zemi. Dobre, ale co mam z toho, ze beham po koberci a pozeram sa na tachometer ? ;) No dobre, detom to mozno vie robit radost - OK.
Terminated.

pasin11

A to třeba využití v Lego racers. Auta na setrvačník a ruzné odpalovátka. Změříte kdo je rychlejší, a různé auta porovnáte.