(vlastní) Bar na konci vesmíru

Založil Robbed, 13.09.2009, 11:51:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Představuji vám svůj soutěžní model z druhého kola Space police soutěže. Děkuji všem za hlasy, i bramborová medaile je pěkné umístění ;D.

Bar je postaven na zbytku asteroidu. Pohybuje se v nějaké bohem zapomenuté soustavě. Málokdo sem zavítá a pokud ano, tak většinou pouze prolétá. Občas se někdo zastaví i v tomto baru. Majiteli nízká návštěvnost nedělá vrásky - má výrobcem zaručenou délku 'života' několik tisíc let.
V původním plánu bylo přidat ještě jednu loď a případně pár figů, bohužel jsem to nestihl.

Brickshelf galerie



JimB

Krásné provedení, krásná stavba, krásný snot, krásný interiér. :) Ale přijde mi to moc nóbl na konec vesmíru, bar má na to být v centru dění na hlavní ulici. I fotky mají atmosféru prosluněného dopoledne (možná i rána), stačí si jen představit kolem prolétající desítky lidí do práce, jak si plánují až se tu večer zataví na skleničku.

P.S. černý swoop je super, naopak vehikl se sklem ve tvaru polokoule se mi vůbec nelíbí
Moje BS galerie k prohlédnutí zde

Robbed

JimB: díky, je fakt že to působí hodně sterilně (jak už někdo říkal). No aspoň poučení pro příště. Ta bílo-oranžová loď patří tomuto hmyzákovi - chtěl jsem tím ukázat že úplně odlišná rasa má i odlišnou technologii ;D.

Allconel

Tiež, musím len pochváliť. Bar fakt vyzerá celkom dobre udržiavaný. nepríde mi na konci galaxie ale skôr ako na okraji hlavného mesta taká bočná ulička, nie úplne pre nóbl hostí. Dostali ma detail, to vykachličkovanie a všecko okolo.  Ohľadom swoopu, je veľmi dobrý, až mi príde celkom čierny možno tak par malých kociek by ho oživilo. A Ten druhý :D spomienka na staré časi, príde mi to ako z toho seriálu o jednej rodinke čo žila v budúcnosti určite ste to sem tam v telke zahliadli.

Togaran

Vozítko s kulatou střechou zapadá přesně do jednduché budoucnosti  ;D takových vozítek je hlavně v lehkovážných filmech/seriálech spoustu (Futurama) Moc se mi líbí. Naopak černý swoop je až moč černý, jak už tady padlo.
V baru ses vyřádil s tiles dílky  ;D ale chybí mi tam třeba záchod  :P nebo se chodí ze skály? Kam vedou dveře (jestli to jsou dveře) vpravo vedle baru? Jinak to vypadá moc dobře, ale přimlouvám se za přidání figů (klidně i vozítek) a nějakou novou fotku  ;)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Robbed

Díky za komentáře ;)

Togaran: jj, Futuramu mám rád, takže tam určitě nějaká inspirace je. Co se týče těch dveří napravo, tak to má být právě záchod. Akorát tam nebylo moc místa, aby se to dalo kloudně postavit z lega.
A bohužel stavba už je v částečném rozkladu, takže další fotky nejspíš nebudou :(.

Hana129

#6
Tak to je opravdu stavitelsky sterilně dokonalé (hygienici ve vesmíru by z takovéto provozovny měli radost ;)).

Mě se toto dílo hodně líbilo a získalo jeden z mých hlasů. Počítala jsem z lepší než bramborovou medailí. Ale sama jsem se s pořadím netrefila u více modelů. No, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Hodně se mi líbí kombinace barev a celková propracovanost modelu.

Nemyslím si, že ten život tam znázorněný není. Já jej tam viděla  ;), i když tam bylo  méně "živo" nebo to ty fotky špatně zachytily. ;)


Icewalker

V jednoduchosti je krása! Tato stavba byla mým favoritem, a nízké umístění mě dost překvapilo. Ale holt každý má jiný vkus.
Zvenčí i zevnitř bar vypadá povedeně, umístění stolků do oddělených boxů je celkem nápadité (že by inspirace "hvězdně-válečnými" bary?). Použití zaoblených dílů na rohy dodává stavbě na eleganci, takže pak není nutné snažit se za každou cenu používat jiné, než klasické pravé úhly.

Přistávací plocha je možná až příliš čistá, ale je fakt, že to by asi měla být...

Bílé vozítko s kupolí je správně retro, a jak už bylo řečeno, motorka je příliš jednolitě černá.

Celkově stavba dýchá vyvážeností, a ač by tak 2 zákaznící navíc baru prospěli, střídmé zalidnění mi umožnilo prohlédnout si pořádně interiér.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Póža

Skvělě, skvěle a zase jenom skvěle... bar sice nevypadá jako na konci vesmíru, ale to je tak jediná věc co se dá vytknout..
Retro vozítko je geniální a mě osobně swoop přijde akorát :-)

Woyta

Na restauraci "Na konci vesmiru" ze Stoparova pruvodce galaxii to je jeste moc male a malo luxusni. :)
Viz podobnost s popisem na zacatku.
CitaceRestaurant na konci vesmíru je jedna z nejpozoruhodnějších krkolomností v historii veřejného stravování. Je vybudován na troskách zničené planety, která je (bude byta) uzavřena v obrovské časové bublině a katapultována v čase přesně do okamžiku konce vesmíru.
   Spousta lidí by řekla, že je to nemožné.
   V Restaurantu se hosté posadí (budoucně posedováše) ke stolu a pojídají (budoucně požerováše) vydatnou krmi a přitom hledí (bylouce vykukovach), jak kolem nich vybuchuje celý zázrak bytí.
   I to by hodně lidí považovalo za nemožné.
   Můžete tam přijít, kdy se vám zachce (mocníte přišedši venkoncem furtpryč) bez předchozí (potomní předsledné) rezervace, protože si stůl můžete objednat retrospektivně, to znamená po návratu do své vlastní časové roviny (mocníte stolík objednávovati vturánujak čelemvzad k domovu přikráčedše).
   O tomhle by většina lidí tvrdila, že je to už úplně vyloučené.
   V Restaurantu se můžete setkat a povečeřet s (mocníte střetnouti též večerní krmi zároveň spolkovně pojedouce) fascinujícím průřezem veškerou populací času a prostoru.
   Dalo by se trpělivě vysvětlovat, že tohle je rovněž nemožné.
   Restaurant můžete navštívit kolikrát chcete (mocníte hojně bylouce navštěvováše - atd., další slovesné tvary si můžete sami vyhledat v knize dr. Dryáčníka) a můžete si být jisti, že nikdy nepotkáte sami sebe, protože vedení podniku se snaží zabránit trapným scénkám, k jakým v takových případech obvykle dochází.
   Tak tohle, i kdyby všechno ostatní bylo pravda, jako že není, je stoprocentně nemožné, prskají pochybovači.
   Stačí jen uložit ve své vlastní době na své konto jedinou drobnou minci, a když dospějete na konec času, nahromaděné úroky hravě zaplatí pohádkovou cenu večeře.
   Tohle, jak mnozí tvrdí, je nejen nemožné, ale naprosto šílené - a zřejmě právě proto reklamní agentura hvězdné soustavy Bastablon přišla se sloganem: "Udělali jste dnes ráno už šest nemožných věcí? Dejte tomu korunu snídaní v Milliwayově Restaurantu na konci vesmíru!"

Jinak pekne ale asi pro minifigy kteri netrpi klaustrofobii. :)
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

nesquick

Opravdu krásná stavba :) Téhle jsem dával svůj hlas . Ta malá "stíhačka" to je úplná bomba ! Ta se mě na téhle stavbě líbí opravdu nejvíce  ;D

Mtron

Citace od: nesquick kdy 29.09.2009, 17:46:56
Opravdu krásná stavba :) Téhle jsem dával svůj hlas . Ta malá "stíhačka" to je úplná bomba ! Ta se mě na téhle stavbě líbí opravdu nejvíce  ;D

stavba je to pěkná, ale kde je ta stíhačka? Robbed, kam si ji schoval?
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Robbed

Citace od: Mtron kdy 30.09.2009, 19:28:46
stavba je to pěkná, ale kde je ta stíhačka? Robbed, kam si ji schoval?

Kam bych ji měl schovat ??? je na přistávací ploše. Teď už samozřejmě neexistuje, je rozebraná i s celou stavbou.