Nové v SVK - www.legacik.sk

Založil Micho, 12.11.2005, 15:43:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Info hlavne pre SVK. Takže môj obľúbený často navštevovaný obchodík s legom (Košice), ktorý som objavil pred rokom, keď začala moja priazeň pre Lego, si spustil internetovú stránku - www.legacik.sk.

Nároční priaznivci Lega neočákavajte hneď niečo svetoborné, začiatky sú vždy neľahké. Ja ale verím, že dokážu postupne svoje služby zlepšovať aj prostredníctvom internetu a rozšíriť postupne klasický kamený obchod aj o internetové možnosti a nám Lego priaznivcom ponúknuť v čo najširšom rozsahu to, čo chceme a za slušné ceny.

Jindroush

Pfff, žádnej link na Kostky, mizérie...  8)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Micho

Uff, to ma neťuklo. Skúsim vybaviť.  8)

rdk

Tak mám pocit, že se někomu nechtělo vymýšlet se s názvem a opičí se... ;D ;D 8)

Cavelon

No, ale kto po kom? Legáčik existuje 12 rokov a Legáček (ak si na neho myslel) 5 rokov... :P

rdk

Citace od: Cavelon kdy 12.11.2005, 22:48:11
No, ale kto po kom? Legáčik existuje 12 rokov a Legáček (ak si na neho myslel) 5 rokov... :P

V tom případě se omlouvám. 8) Nevěděl sem, jaxe jmenuje ten kamennej šop... ;D

Micho

Predajcovia to nemajú s názvom ľahké, ak chcú doň prepašovať časť názvu Lega. Celý nemôžu. Ja neviem, kto bol skôr alebo neskôr. Aj keď tie názvy sú dosť podobné. A český Legáček má oproti všetkým potenciálnym konkurentom poriadny náskok a mimochodom prezieravo si obsadil doménu www.legacek.sk.

Cavelon

Citace od: Micho kdy 12.11.2005, 22:55:05
Ja neviem, kto bol skôr alebo neskôr.

Tu sa píše: Už 12 rokov sme jediná predajňa špecializovaná na lego hračky na Slovensku!
A tu zase: Obchůdek Legomarket (nyní Legáček) vznikl v roce 2000