Racers v mcdonalds

Založil Ondra, 31.08.2009, 13:09:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondra

Dnes jsem náhodou narazil v brickshelfu na tohle http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=399386

Je někdo, kdo by tohle mohl potvrdit?

Anatyt

Tak ten biely pick-up je zložený z - aspoň pre mňa - neznámych dielikov.

Ondra

http://www.mcdonalds.cz/cs/deti/happy_meal.shtml

Já se obávám že je to složeno pouze z několika nových dílů.Takže žádné dílkové orgie nebudou.

Anatyt

Ondrej

Viděl jsem je na letišti ve Vídni, po bližším prozkoumání jsem si ani neobjednal Happy Meal, podvozek je nějakej čínskej z jednoho dílu, i kola jsou takový čínský plus cca 5 kusů na karoserii auta, takže není o co stát.

Rewolt

zrovna vyrážim do mekáče... mám nějaký slevenky  ;D

It's a trap!

nesquick

Jojo potvrzuji že to tam mají  :) dneska jsem tam byl , mimochodem slevenky dneska platí naposledy  ;D

Hardegon

Citace od: Ondrej kdy 31.08.2009, 13:40:28
Viděl jsem je na letišti ve Vídni, po bližším prozkoumání jsem si ani neobjednal Happy Meal, podvozek je nějakej čínskej z jednoho dílu, i kola jsou takový čínský plus cca 5 kusů na karoserii auta, takže není o co stát.

Celé mi to přijde jako jeden kus, nahoru plácnou 4 study a značku LEGO. Levný a trapný trik jak nalákat lidi. Nechodím tam a ani nezačnu.  :-X

Věšák

Rozhodně to vypadá divně...skutečně jak jeden kus....
Neškodilo by,kdyby se tu pochlubil a uvedl věc na pravou míru někdo, kdo v tom mekáči byl :)

Miketuk

Jo, vypadá to jako jeden díl, ani to nemá inventář

Ondrej

A z jaký ceny se ten šmejd prodává na BL. Kdyby to byly alespoň použitelné díly, nebo nějaké mini sety tak do toho jdu. Timhle mě Lego zklamalo.

ghost963

Ty US verze vypadají jako by byly z normálního lega.

Rewolt

Bohužel sem to svoje nechal v autě... mám modrý, je to postavený ze tří kusů ,a vypadá to jako parodie na lego set !  :-X :-X
It's a trap!

stomcova

Na vlastní oči si můžete Racers prohlídnout. Mc Donald - Nákupní centrum Anděl 1. patro.
Ale opravdu nic hodnotného.
Batman, forever...

Ondra

Citace od: stomcova kdy 01.09.2009, 18:08:11
Na vlastní oči si můžete Racers prohlídnout. Mc Donald - Nákupní centrum Anděl 1. patro.
Ale opravdu nic hodnotného.
Oni mají nabídku všude stejnou, tak to jde vidět v každém MCdonalds u nás.

Rewolt

Tak sem to teda vyfotil .... posílám 4 nekvalitní mobilové fotografie....

PS: a ješte to drze přiznává !! >:D
It's a trap!

Ondra

To je hnus velebnosti  :P .Že to legu stojí za tu pověst.

Věšák

to je pěkně nechutný.... :o
přesně bych věděl jak to z normálních dílů sestavit... :)

Colonel32

stejne jako kdysi ti rytiri - myslim, ze to ani nedelalo lego

killco

Najskôr asi čínska pobočka.

Po zdravej strave z mcdonaldu rozvíjajú deti svoju tvorivosť na "stavebnici" z troch dielov.

5o

V mekáči je aj zdravá strava. Napr. šalát a minerálka.
Niekde som čítal článok o tom ako sa nejaká žena stavila, že za mesiac schudne a bude jesť iba v Mc. A jedla nízkoenergetickú stravu.
Lenže my ostatný, čo podávame aj výkony potrebujeme energiu dostať aj naspäť do tela. Nevravím. že Fastfood je na to najvhodnejší, ale treba jesť všetko ale s mierou.
Preto lebo Lego...

Ondra

Citace od: 5o kdy 03.09.2009, 11:41:29
V mekáči je aj zdravá strava. Napr. šalát a minerálka.
Niekde som čítal článok o tom ako sa nejaká žena stavila, že za mesiac schudne a bude jesť iba v Mc. A jedla nízkoenergetickú stravu.
Lenže my ostatný, čo podávame aj výkony potrebujeme energiu dostať aj naspäť do tela. Nevravím. že Fastfood je na to najvhodnejší, ale treba jesť všetko ale s mierou.
No na salát se většinou chodí jinam než do mekáče, kde dostaneš jednu okurku, list salátu a 100 kč v Prčicích  ;D .
To je stejná hloupost jako happy meal s mlékem, ovocem a hamburgrem.

rukay

Nevěděl jsem, že krize na LEGO takhle dopadla :'( :'(, když se uchylujou k... nevím jak to vyjádřit slušně.. >:( >:( Takovýhle tři dílečky. :P :P!!
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Ondra

Citace od: rukay kdy 03.09.2009, 15:20:05
Nevěděl jsem, že krize na LEGO takhle dopadla :'( :'(, když se uchylujou k... nevím jak to vyjádřit slušně.. >:( >:( Takovýhle tři dílečky. :P :P!!
To není krizí  ::) ;D , ale vypočítavostí jak mekáče tak lega.To stejné bylo i s figurkami v chocapicu nebo nesquiku.Kvalitu lego plastu to nevidělo, hlavně že tam byl nápis lego což pro dobrý kšeft stačí.

Ale pamatuju si, že kdysi tam byli normálně menší setíky já například vlastním jeden set kde se mohlo postavit bud bílé letadlo nebo bílá lod http://www.peeron.com/inv/sets/1649-1 .Nejspíš první lego v MD u nás.

a ješte http://peeron.com/inv/sets/2744-1 http://peeron.com/inv/sets/2729-1

rukay

Citace od: Ondra kdy 03.09.2009, 15:44:38
To není krizí  ::) ;D , ale vypočítavostí jak mekáče tak lega.

hlavně že tam byl nápis lego což pro dobrý kšeft stačí.

Mě to právě spíš odradilo a krajně znechutilo.
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Ondra

Citace od: rukay kdy 03.09.2009, 15:48:22
Citace od: Ondra kdy 03.09.2009, 15:44:38
To není krizí  ::) ;D , ale vypočítavostí jak mekáče tak lega.

hlavně že tam byl nápis lego což pro dobrý kšeft stačí.

Mě to právě spíš odradilo a krajně znechutilo.
To se ani nedivím, ale když to ostatním nevadí...Prostě obchod, v tomto případě platí že kde je nabídka je i poptávka(Ne není to spatně napsané  :)).

Ondrej

Od Mcdonaldu mám http://peeron.com/inv/sets/2743-1

jinak bych než tyhle rádoby racers ocenil obyčejného minifiga s potiskem McDonalds nebo něco jako je "BBQ stand" z letošních impuls setů oděn do mcdonalds barev s minifigem v oděvu firmy. Nebo jen pár obyčejnejch kostek , které se dají použít.

rukay

Citace od: Ondrej kdy 03.09.2009, 15:57:35
jen pár obyčejnejch kostek , které se dají použít.

To by naprosto stačilo. Ale ne zazdít to takovýmito třemi prefabrikovanými a nepoužitelnými díly. :-[ :'(
OZd

Ondra

Citace od: rukay kdy 03.09.2009, 17:02:14
Citace od: Ondrej kdy 03.09.2009, 15:57:35
jen pár obyčejnejch kostek , které se dají použít.

To by naprosto stačilo. Ale ne zazdít to takovýmito třemi prefabrikovanými a nepoužitelnými díly. :-[ :'(
No když se na to podíváš, tak za 79 kč máš kompletní jídlo+ješte hračku.To všechno včetně dph a zisku.

A za stejnou cenu máš jeden impuls, nebo si připlatíš a koupíš originál racers.

Nemusím ani moc počítat, že je pro ně výhodnější udělat několik nových forem v Číně, použít levnější a méně kvalitní plast a expandovat to do všech států kde MD působí.Tady se člověk baví o milionech hračkách, které musí být vyrobeny za minimální náklady aby pak generovali co největší zisk.To by v případě originál lego kostek moc nešlo.

Je to všechno o penězích, které jdou ruku v ruce s reklamou  :P ...

Rewolt

Citace od: rukay kdy 03.09.2009, 15:20:05
Takovýhle tři dílečky. :P :P!!

Pche .. tři... je to určitě lego, páč je u toho veliká kopa samolepek   >:D
It's a trap!