City - 7635 - Terénne auto s pohonom 4x4 a prívesom pre kone

Založil Octan Creator, 30.07.2009, 11:57:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Octan Creator

Rok 2009 priniesol vela lego noviniek, a táto je jedna z nich: 7635 (Terénne auto s pohonom 4x4 a prívesom pre kone)

Cena: 16,19 € (do konca tohto mesiaca maju zlavu na tento set v Dráčiku, tak sa poponáhľajte)  ;)

Balenie: Kartonová škatuľa s dvomi označeními sáčkami a nálepkami vo vnútri škatule

Set: V sete sa nachádzajú dva minifigi, kôň, terénne auto (oproti osobnym autam trochu mohutne, ale vyzera dobre)  ;) a prívesný vozík

Hodnotenie: Set ma nicim neprekvapil, kedze som uz dopredu vedel, co ma caka, odporucam tento set aj ostatnym (zberatelom City/Town) set sa hodi na okraj od rusneho mesta (vascina to pozname, ked mame postavene mesto, vsetky auta su na ceste a sa ani nemozu pohnut, tak su natlacene na sebe)  :-\

otaznik

Ty fotky jsou hodně špatné.
Z téhle recenze jsem se nic nedozvěděl, popis setu shrnuje v podstatě do jednoho řádku.

JardaL

Z kraje roku jsem si ten set také pořídil a postavil. Ani nevím proč, ale něčím mne jistě zaujal.
Mé zkušenosti zhrnu do dvou poznámek.
Na první pohled velmi pohledný a propracovaný model.
Zároveň však konstatuji velmi nízkou hratelnost, lépe řečeno "z dostupných kostek nelze téměř nic jiného postavit".

Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

MwK

Taktiež mám tento set a veľmi sa mi páči...
Zrejme ma očaril práve tým ako vyzerá ten "tereňák", pripomína mi Range Rover a čierne blatníky sú len plus... :)

K recenzii asi toľko že by mohla byť trošku obsiahlejšia, trebars...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Octan Creator

Citace od: MwK kdy 02.08.2009, 00:22:17
Taktiež mám tento set a veľmi sa mi páči...
Zrejme ma očaril práve tým ako vyzerá ten "tereňák", pripomína mi Range Rover a čierne blatníky sú len plus... :)

K recenzii asi toľko že by mohla byť trošku obsiahlejšia, trebars...
Dufam, ze na moju prvu recenziu to nebolo az tak strasne zle, sice tam bolo vela kritiky.  :-\
Ale aspon niekomu sa tento set pacil, myslim, ze to terenne auto s privesom vyzera velmi dobre  ;)
Nabuduce sa radsej viac posnazim,...  :)