Co s přebytečným plastem?

Založil Colonel32, 23.07.2009, 15:14:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

Společně s některými díly lego dodává i kusy plastu, které následně nemají žádné využití, např. držáky gumiček nebo třeba okraje od http://media.peeron.com/pics/inv/custpics/x8.jpg . Má se to prostě vyhazovat do plastů, nebo snad někdo ví o někom nebo nějakém způsobu, jak tyto díly recyklovat lépe?

peter

Já tyto výlisky vyhazuju a to už od dob, kdy ještě bývávaly spojovány plate 1x1rnd. Jediný výlisek, který u mne našel využití je ten co drží čtyři zlaťáky, ten je u mne považován za zlatou cihlu a má hodnotu 100 ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Ondrej

Mám schovaný pouze ty středy, které drží lístky květin (jako nějaký sypký materiál na zaplnění korb aut a mini přepravek http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=30150 ) a také tyčky, kteými jsou upevněný koleje, ty se dají použít jako dobrý lauf od děla. Jinak to většinou vyhodím.

Shmade

Citace od: peter kdy 23.07.2009, 15:21:18
Já tyto výlisky vyhazuju a to už od dob, kdy ještě bývávaly spojovány plate 1x1rnd. Jediný výlisek, který u mne našel využití je ten co drží čtyři zlaťáky, ten je u mne považován za zlatou cihlu a má hodnotu 100 ;D

Cihlu mám tak schovanou. :)  Zbytek vyhozen, jo vlastně ještě to od těch gumičk to mám schovaný, to mi přijde že by se někde použít dalo.

mirek

Citace od: Ondrej kdy 23.07.2009, 16:06:53
... a také tyčky, kterými jsou upevněný koleje, ty se dají použít jako dobrý lauf od děla. Jinak to většinou vyhodím.
Též s úspěchem používám spojovací tyčky pro koleje jako madla, ale i výztuhu do kmenů, či sloupků vytvořenou z válečků.
Zelený plast, který zbyl od květin dávám stranou, neboť se na kolejišti při dokončovacích pracích hodí na vytvoření "sena, kompostu, zelené píce apod..." vhodně nařezán. Zvláště teď, kdy frčí Lego farma.

descale

Jediný využití držáku na gumičky, co jsem viděl, tak byly pásy u minitanku. Osobně tyto díly vyhazuji.